Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın teşkilat üyeleri ile birlikte Hasankadı Belediyesi'nin düzenlediği iftar davetine katıldı.

Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN teşkilat üyeleri ile birlikte Hasankadı Belediyesi’nin düzenlediği iftar davetine katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Cemal AKIN “Hasankadı Belediyemizin düzenlediği iftar davetinde aynı sofrada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum gönlü güzel Hasankadılı dostlarım, hepinize müteşekkirim. Elektrik Mühendisi olarak mesleğimin ilk yıllarında aylarca bulunduğum ve çok güzel dostluklar edindiğim Hasankadı’nın yeri bende çok ayrıdır. Hasankadı Belediye Başkanımız Sayın Şeref Emiroğlu ve bu akşamki iftar davetine emeği geçen ve katılan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

         Hasankadı’ya uzun uğraşlar sonucu 112 Acil İstasyonu kurulduğunu ancak hafta sonları sıkıntılar yaşandığını belirten AKIN “Bu bölgeye bir sağlık merkezi yapımı için çalışma başlatacağız. Sağlık bizim için çok önemli. Bir vatandaşımızı bile eksik sağlık hizmeti nedeniyle kaybetmek istemiyoruz “dedi.

Bartın-Kozcağız-Hasankadı-Yenice-Karabük yolunu mutlaka bağlayacaklarını ifade eden Akın “Burada çalışan işçi kardeşlerim zorluk çekiyor. Bu yolun bağlantısını gerçekleştireceğiz” dedi.

Hasankadı’ya TOKİ konutları ve doğalgazın çok yakışacağını belirten Akın “Sizlere hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyoruz. Sizin vekiliniz olarak seçildiğimizde Hasankadı’ya TOKİ konutları yapılması ve doğalgaz gelmesi için öncülük edeceğiz” dedi.

 

MHP BARTIN MİLLETVEKİLİ ADAYI CEMAL AKIN’DAN “ÜRETKEN EKONOMİ” VURGUSU

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, Bartın Küçük Sanayi Sitesi’ndeki işletmeleri ziyaret ederek hem işletmelerin faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı, hem de çalışanlarına kolaylıklar diledi.

MHP 2. Sıra adayı Sezai Hangişi, İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Cemal AKIN, Mersa Tekstil Müdürü Ramazan Türedi, Orkul Emprime Tekstil Müdürü Murat Orhan, Yimsan Yakın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Levent Yakın ve Cesurlar Gross Market sahibi Adem Cesur ile görüştü.

“Üretken Belediyecilik” anlayışı ile 14 yıl Belediye Başkanı olarak Bartın’a hizmet verdiklerini anlatan Akın “Üretken Ekonomi”yi artırmak, daha çok istihdam alanlarının oluşmasına öncülük etmek amacıyla milletimizin vekili olmaya talibiz. Artık gençlerimiz gurbete gitmesin. Doğdukları yerde doysunlar istiyoruz. Büyükler torun sevgisini telefon ekranından değil, kucaklayarak yaşasın istiyoruz” dedi.

 

AKIN EĞİTİM KURUMLARINI ZİYARET ETTİ

Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Özel Bartın Sınav Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Doğukan Dinlemez ve Bartın Cebir Eğitim Kurumu Müdürü Deniz Kıral ile görüşen Milletvekili adayları, sınav süreçleri ve eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Milletvekili Adayı Cemal AKIN, “Bilgi ve teknoloji çağındayız. Evlatlarımızın üst seviyede eğitim görebilmeleri ve yaşam boyu öğrenimin kalitesinin artırılması için çok önemli adımlar atılması gerekiyor. Eğitim hakkının önünde hiçbir engel olmadan bu hizmetlerin verilmesi gerekiyor. İlimiz genelinde eğitim için yapılan tüm çalışmalara teşekkür ediyoruz. Biz öğretmen bir arkadaşımız olan, yılların tecrübesi ile eğitim camiasını tüm yönleriyle bilen Sezai Hangişi ile birlikte Bartın Milletvekili adayıyız. 14 Mayıs’da Allah’ın izni, milletimizin takdiri ile milletvekili seçildiğimizde tüm alanlarda olduğu gibi eğitim için de çözüm odaklı çalışacağız” dedi.

Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'
Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'
Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'
Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'
Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'
Cemal Akın 'Hasankadı'nın Yeri Bende Çok Ayrıdır'