Aldatmaz'dan Marka Kent Vurgusu

Aldatmaz'dan Marka Kent Vurgusu

Aldatmaz’dan Marka Kent Vurgusu

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz şehir merkezinde esnafları ziyaret edip vatandaşların adaylığı hususundaki tebriklerini kabul etti. Milletvekili Adayı Aldatmaz ‘Marka Kent’ vurgusu yaptığı açıklamasında “Türkiye Yüzyılında Batı Karadeniz’in incisi Bartın’ı marka kent yapacağız” dedi.

AK Parti Bartın 1. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlçe, belde ve köy programlarıyla birlikte il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Adayı Aldatmaz vatandaşların adaylığı hususundaki tebriklerini kabul etti.

BİR DAKİKAMIZI BİLE BOŞA GEÇİRMEYECEĞİZ

Bartın’ın bir evladı olduğunu ve Bartın halkına hizmet borcunun olduğunu söyleyen AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Aldatmaz ziyaretlerinin sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu şehrin bir evladı olarak Milletvekili Adaylığımızın şahsımıza tebliğ edilmesiyle birlikte gördüğümüz sevgi seli bizi daha da cesaretlendirdi, daha da güçlendirdi. Öncelikle adaylığımız konusunda tebriklerini ileten ve her koşulda desteklerini bizden esirgemeyeceğini kaydeden hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Partimize ve şahsımıza duyulan sevgi ve güveni bugün bir kez daha görmüş olmanın mutluluğu içindeyim. Bizlerde halkımızın AK Parti’mize ve şahsımıza duyduğu güvene karşılık Bartın’a hizmet için bir dakikamızı bile boşa geçirmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde startı verilen Türkiye Yüzyılında Bartın’ı marka kent yapmak için ne gerekiyorsa yapacak, Bartın aşkıyla Bartın’a hizmet için mücadele edeceğiz.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Bartın’ımız AK Parti döneminde sayısız yatırıma kavuştu. Tüneller, barajlar, duble yollar, kolej standardında okullar, modern sağlık tesisleri ve daha nice yatırımın kazandırıldığı ilimizde hizmet ve yatırım için bayrağı devralacak ve bu bayrağı çok daha ileriye taşıyacağız. Planlı ve projeli çalışmalarla ilimizi büyütecek, mevcut projelerimizin takibini yaparak ivedilikle tamamlanmasını sağlayacağız. Hizmet yolculuğumuza Bartın’ımızın kaderini değiştirecek projelerle çıkacağız. İlimizin dört bir yanını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet ağlarıyla donatmayı sürdüreceğiz. Tüm bunları hep birlikte başaracağız.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti iktidarında başta savunma sanayiindeki teknolojik hamleler, her alanda dışa bağımlılıktan kurtuluşumuzu sağlayan dev adımlar aynı kararlılıkla devam edecek. Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke olmaya devam edecek. Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin Yüzyılı sadece ülkemizin değil coğrafyamızın da kaderini şekillendirecek. Geçmişten bugüne yatırımları ve reformlarıyla halkımızın güvenine mahzar olmuş partimiz bugün ve yarında halkının hizmetinde olacak. Bir kez daha halkımızın partimize ve adaylığım hususunda şahsıma gösterdikleri sevgi ve destek için teşekkür ediyor, her zaman söylediğimiz gibi durmak yok yola devam diyoruz.”

Aldatmaz'dan Marka Kent Vurgusu
Aldatmaz'dan Marka Kent Vurgusu
Aldatmaz'dan Marka Kent Vurgusu
Aldatmaz'dan Marka Kent Vurgusu
Aldatmaz'dan Marka Kent Vurgusu