'Bartın, Türkiye Yüzyılı'nda yıldız gibi parlayacak'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, 'Büyük projeler ve dev yatırımlarla hizmet ederek bölgesinde lider bir şehre dönüştüreceğimiz Bartın, Türkiye Yüzyılı'nda yıldız gibi parlayacak.' Dedi.

'Bartın, Türkiye Yüzyılı'nda yıldız gibi parlayacak'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 14 Mayıs seçimlerinin Bartın’ın geleceğini şekillendirecek önemli bir seçim olduğunu belirtti. Son 20 yıllık dönemde AK Parti’nin eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile Bartın’da sayısız yatırıma imza atıldığını hatırlatan Milletvekili Adayı Aldatmaz Bartın’ı bölgesinde lider bir kente dönüştürecek yeni yatırımların takipçisi olacaklarını belirtip şunları söyledi:

“Öncelikli görevimiz ilimizde devam eden yatırımların takipçisi olurken bu yatırımların yenilerini Bartın’a kazandırmak olacak. Yeni yatırımlarımızın tamamı insanımızın refahını esas alacak ve Bartın’ı bölgesinde lider bir kente dönüştürecek yatırımlardan oluşacak. Bartın, bölgesinde söz sahibi bir şehir olarak anılacak. Sanayi, turizm ve tarım öncelikli yatırımlarla gençlerimizin önü açılacak. Kadınlarımıza iş-istihdam alanında fırsatlar doğacak. 14 Mayıs 2023 seçimleri ile Bartın’ın önünde yeni bir yol açılacak. Bu yol Bartın’ın Türkiye Yüzyılı’nda sağlam adımlarla ilerleyeceği bir yol olacak. Gücünü her platformda ortaya koyan, politik ve ekonomik alanlarda istediğini koparıp alan bir Bartın için görevde olacağız. Amasra’dan Kurucaşile’ye, Ulus’tan Kozcağız’a, Kumluca’dan Hasankadı’ya, Abdipaşa’dan Arıt’a, Zafer’den Başköy’e, Şirinler’den Hatipler’e kadar her bölgemizin sorumluluğu üstümüzde olacak. Sanayiden istihdama, sağlıktan ulaşıma, altyapıdan eğitime kadar her konuda ilimizin ihtiyaçlarını karşılayacak ve hizmet aşkıyla koşacağız. İnanıyoruz, Türkiye Yüzyılı’nda Bartın’ı bir yıldız gibi parlatacağız. Bartın için bir olacağız ve birlikte başaracağız.”

“Türkiye’nin güçlü yarınları için…”

14 Mayıs 2023 seçimlerinin neden ve ne derece önemli olduğunu da yorumlayan Aldatmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Bugün Türkiye’nin son 20 yıllık süreçte attığı adımlarla beraber bölgesinde istikrar sağlamış, dünyada söz sahibi olmuş bir ülke olduğuna hep birlikte şahitlik ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerek terörle mücadeledeki kararlılığımız ve başarımız, gerekse savunma sanayiindeki atılımlarımız sadece Türk halkını onurlandırmakla kalmıyor, dünyadaki tüm mazlumlara onur ve umut oluyor. Artık kendi imkanlarıyla ordusunun karadaki, denizdeki ve havadaki ihtiyacını karşılayabilen bir Türkiye var. Savaş gemileri, helikopterler, akıllı mühimmatlar, İHA’lar ve insansız savaş uçakları üretebilen Türkiye gerçeği ile ne kadar iftihar etsek az. Lakin yetmez diyoruz. Türkiye’yi çok daha güçlü yarınlara ulaştırmaya kararlıyız. Sadece bu çerçevede bakıldığında dahi 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğu ortada. Halkımız ülkemizde yaşanan bu mühim gelişmeleri ve Türkiye’nin dünyadaki artan gücünü görüyor. 14 Mayıs 2023 günü milletimiz Türkiye’nin güçlü yarınları için bir kez daha AK Parti diyecek. Bartın rekor bir oyla desteğini istikrardan yana kullanacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve milletine hizmet üreten AK Parti’ye olan güvenini, inancını gösterecek. Bizlerde bu destek ile Türkiye Yüzyılı’nda Bartın’a yeni ufuklar kazandıracak, büyük Bartın hedefimize tam yol ilerleyeceğiz.”