CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, Bartın'ın işsizlik kaynaklı göç sorununu çözmek için projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, 'Oluşturacağımız yeni istihdam alanlarıyla Bartın'da göç sorunu ortadan kalkacak' dedi.

CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN seçim süreci kapsamında saha çalışmalarını sürdürürken vatandaşları dinlemeye, kentin sorunları hakkında istişarelerde bulunmaya ve işsizlik kaynaklı göç sorununu çözecek projelerini anlatmaya devam ediyor.

Bartın kent merkezinde, ilçe ve beldelerle birlikte köylerde de yoğun bir mesai harcayan MHP Milletvekili Adayı AKIN, davetlere de katılarak halkla buluşmaya devam ediyor. 

 

“İnsanımızı yalnız bırakmayacak ve ulaşılabilir olacağız”

Katıldığı programlarda ve gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ilgi ve desteğinin yıllardır halkla iç içe olmasından kaynaklandığını ifade eden AKIN, “Bizler seçimden seçime değil her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geldik. İyi günde de kötü günde de insanlarımızı yalnız bırakmadık. Halkımız da bunu biliyor, görüyor ve bizleri gönül bağıyla destekliyor. İnşallah 14 Mayıs sonrasındaki dönemde de halkımızın vereceği destekle yine herkesin hizmetinde ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bartın halkı iyi gününde de ve bilhassa darda olduğu, desteğe ihtiyacı olduğu günde de kendini yalnız hissetmeyecek. Çünkü biz insanımızı seçimden seçime hatırlayanlardan ve ziyaret edenlerden, seçildikten sonra Bartın’ı unutanlardan olmadık ve olmayacağız. Halkımızın her ihtiyaç duyduğunda yanında olacağız. En önemlisi insanlarımızı asla ve asla yalnız bırakmayacağımız gibi ulaşılabilir olacağız. Talepler karşısında bahaneler değil, çözümler üreteceğiz” dedi.

 

“Çok büyük işlere imza atacağız”

Bartın’ın genel düzeydeki meselelerini çözecek, işsizlik kaynaklı göç sorununu da ortadan kaldıracak projelere odaklandıklarını söyleyen Milletvekili Adayı AKIN, “Bizler ‘Büyük ve Güçlü Bartın’ hedefiyle bu kutlu yola çıktık. Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Memleketimizin sorunlarını biliyoruz. Neler yapıldığında ve hangi projelerle bu sorunların ortadan kalkacağını da biliyoruz. 14 yıllık Belediye Başkanlığı görevimizde Bartın’ın yerel düzeydeki temel meselelerini bir bir çözerken Bartın’ı ‘Büyük ve Güçlü’ yarınlara hazırladık. Şimdi sıra genel düzeydeki projelerimizi hayata geçirmeye geldi. Milletvekili Adayı olarak ilimizin işsizlik sorununu, göç sorununu, trafik sorununu çözecek adımları atmaya talibiz. Makam ve mevki için değil, insanımıza hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda halkımızın destekleriyle çok büyük işlere imza atacağız. Bartın’ı adım adım ‘Büyük ve Güçlü’ yarınlara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

“Her bir projenin takipçisi olacağız”

Bartın için Ankara’da açılmadık kapı bırakmayacaklarını da sözlerine ekleyen AKIN, “Demiryolu gibi Bartın’ın projelendirilmiş ancak farklı sebeplerle gerçekleşememiş hayati konuları var. Bizler göreve geldiğimizde ertelenmiş projelerin hızla gerçekleştirilmesi için Ankara’daki bakanlıklarda, genel müdürlüklerde ve TBMM çatısı altında mücadele vereceğiz. Meselenin Bartın olduğu yerde biz Ankara’da açılmadık kapı bırakmayacağız. Önceliğimiz her zaman olduğu gibi ilimize, insanımıza hizmet ve yatırım olacak. Bartın’ın yeni yatırımlara kavuşması, mevcut yatırımların devam etmesi ve tabi ki ilimiz için hayati önem taşıyan demiryolu projesi gibi her bir projenin takipçisi olacağız. İlimizi deniziyle, kumsallarıyla, ormanlarıyla, yaylalarıyla, ırmağıyla sadece çevre illerden ziyaretçi alan değil, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında yaşayan insanların tatil için tercih ettikleri bir şehre dönüştüreceğiz. Her şeyin olduğu, göçün durduğu, işsizliğin kalmadığı bir Bartın hayal ediyoruz. Ve söz veriyoruz, çalışarak, gayret göstererek gerçekleşecek bu hayalin peşinden yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan koşacağız. Her daim ifade ettiğimiz ‘Büyük ve Güçlü Bartın’ hedefimize hep birlikte ulaşacağız”  dedi.

 

CEMAL AKIN “MİLLİYETÇİLİK TÜRK ÜLKÜSÜNÜN MİMARIDIR”

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü kutladı.

AKIN kutlama mesajında “Milliyetçilik; çağdaş, modern, insani değerleri önceliği olan kardeşlik bilincidir. Türk milliyetçiliği geleceğin büyük Türkiye’sinin, yüksek Türk ülküsünün mimarı ve müellifidir. Bu nedenle ülkemizin her alanda milliyetçiliğe ve milli yönelişe ihtiyacı olduğu tartışmasızdır. Oğuz Kağan’ın Allah’a duasındaki Türk’ü düşman şerrinden sakla, Türk’ü yiğitlikle daim et, Türk’ü erlik davasıyla yaşat cümlelerini dualarımızdan eksik etmeyip, damarlarında dolaşan asil Türk kanını taşımaktan şeref duyan ve içlerindeki milli şuur ve iman ateşi bir an olsun sönmeyen, kendini Türk milletinin şerefli bir parçası olarak gören herkesin, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü kutluyor, milliyetçi kahramanları şükran ve minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'
CEMAL AKIN 'BARTIN'I GÖÇ ETTİRMEYECEĞİZ'