Biri yuttu, diğeri sakız kutusundan çıktı

Bartın şehir merkezindeki Kocamüftü Sokak'ta bir kişinin hareketlerinden şüphelenen Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri, 4 ayrı suçtan cezası da bulunan şüpheli üzerinde uyuşturucu yakaladı. Ayrıca yine şehir merkezinde trafikteki bir araçtan şüphelenen Yunus ekipleri, araçtaki sakız kutusunda uyuşturucu ele geçirdi.

Biri yuttu, diğeri sakız kutusundan çıktı

Alınan bilgiye göre; Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri, öğle sularında Kocamüftü Sokakta şüphelendiği bir kişinin üzerinde arama yapmak istedi. O esnada şüpheli ağzına bir şey atarak ekiplerden kaçmaya başladı. Polisle şüpheli arasında süren kovalamacada Kocamüftü Sokak’ın sonunda şüpheli duraksayarak bu kez de cebindeki uyuşturucu içmekte kullanılan paypı yere atıp üzerinde kırdı. İşte poliste tam o esnada sokak boyunca kendisinden kaçan B.A’yı kıskıvrak yakaladı.

Uyuşturucu ve alkollü araç kullanmaktan 4 ayrı cezası çıktı

B.A’nın üzerinde  0,74 gram metamfetamin ve 7 tane sentetik ecza (Lyrica) maddesi ele geçiren polis, yaptığı GBT sorgusunda ise şüphelinin alkol ve uyuşturucu etkisinden araç kullanma suçundan 4 ayrı kesinleşmiş cezası olduğunu da tespit etti. Şüphelinin Narkotik Suçlar Şube Müdürlüğüne teslim edildiği öğrenildi.

Sakız kutusundan uyuşturucu çıktı

Yine şehir merkezinde trafikteki 41 plakalı bir araçtan şüphelenen Yunus ekipleri, aracı durdurup araçtaki O.Ö’nün üzerinde ve arabada arama yaptı. Aramalarda ise sakız kutusundan esrar çıktı. Şüphelinin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilerek şüpheli hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi.