Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını yaptı

İnkumu Özel Halk Otobüsleri ücretlerine zam kapıda

Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını yaptı

Nurdan Eroğlu

 

Bartın Belediye Meclisi, şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında 10 maddeyi görüşüp karara bağlayan Meclis, İnkum Özel Halk Otobüsleri yolcu taşıma ücretlerine yapılacak zammı görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.

Bartın Belediye Meclisi, şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda 10 madde görüşülüp karara bağlandı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında toplanan Meclis Üyeleri ilk olarak memur kadro değişikliği talebini görüşerek talebi kabul etti.  Bartın Belediyesi İnkum Özel Halk Otobüsleri yolcu taşıma ücretlerine zam talebini de görüşen Meclis, konuyu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.  Karaköy Mahallesi’nde bulunan taşınmazlarda imar plan değişikliği talebini değerlendiren Meclis Üyeleri talebi İmar Komisyonuna havale etti.

MECLİS ÜYELERİNİN TOPLANTI ÜCRETLERİ BELİRLENECEK

Köyortası Mahallesi’nde bulunan taşınmazın da, imar plan değişikliği talebi görüşen Meclis Üyeleri aynı şekilde talebi İmar komisyonuna havale etti.  Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Harcırah bedelinin belirlenmesi talebini  kabul eden Meclis Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Meclis Başkan ve üyelerine meclis ve ihtisas komisyonu toplantılarına katıldıkları günler için ödenecek ücretin belirlenmesi talebi ise  ilgili maddenin aynı komisyona tekrar havale edilmesine ve alınacak olan paranın bütçeye bırakılmasına karar verdi.

BELEDİYEYE YENİ CENAZE NAKİL ARACI ALINACAK

İmar Komisyonuna havale edilen, Orduyeri Mahallesinde bulunan taşınmazda imar plan değişikliği talebini kabul eden Meclis, İmar Komisyonuna havale edilen, Orduyeri Mahallesinde bulunan arsa için özel okul yapmak amaçlı imar plan tadilatı için muvafakatname talebini de kabul etti. Belediye Meclisi son olarak Bartın Belediyesi’ne yeni bir cenaze nakil aracının alınmasına karar verdi.