Başkanlardan Aşcı'ya ziyaret

Bartın'daki meslek ve esnaf odaları başkanları İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlardan Aşcı'ya ziyaret

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı Oda Başkanları kentteki görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete; Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Selim Borlucaoğlu, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Terziler Odası Başkanı Hulusi Kaymakçı, Ulus Esnaf Odası Başkanı ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Amasra Esnaf ve Sanatlarları Odası Başkanı Çoşkun Yüksel, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek ve Marangozlar - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yaşar Bakkal yer aldılar.

Akdeniz: “İstişarelerde  bulunduk”

Ziyaret hakkında açıklama yapan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Akdeniz, “Bartın’a yeni atanan İl Milli Eğitim  Müdürü Ramazan Aşcı‘ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Eğitim camiamızın başında görev alan Sayın İl Müdürümüz ve ekibiyle, daha önce de olduğu gibi esnaf odaları olarak iş birliği içinde çalışmalar gerçekleştirmek üzerine istişarelerde  bulunduk. Sayın İl Müdürümüze misafirperverliğinden dolayı şahsım ve tüm oda başkanlarım adına teşekkürlerimizi sunarken, görevinde başarı dileklerimizi iletiyoruz.” Dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişleri ile devam ederken, ziyaretin sonunda İl Müdürü Aşcı’ya el işçiliği ile özel hazırlanan bakır plaket hediye edildi.