Başkan öğrencileri dinledi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, öğrencileri dinledi. Bartın Cebir Eğitim Kurumu'nu ziyaret eden Fırıncıoğlu, 'Geleceğimizin teminatı gençlerimizin talepleri bizler için çok kıymetli yüzlerinde gördüğümüz gülümse, bizler için her şeye değer katar'dedi.

Başkan öğrencileri dinledi

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Cebir Eğitim Kurumu’nu ziyaret etti. Ziyaretinde ilk olarak için Bartın Cebir Eğitim Kurumu ortakları Deniz Kıral, Tamer Yaşar, Daye Sevde Mekeç ve Ersin Aydın ile bir araya gelen Başkan Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan bahsetti. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Fırıncıoğlu, kurum ortaklarının taleplerini ve görüşlerini dinledi. Daha sonra sınıfları gezen Fırıncıoğlu, öğrenciler ile sohbet edip, isteklerini dinledi.

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle ilgili açıklamasında belediye olarak eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Fırıncıoğlu,” Geleceğimizin teminatı gençlerimizin talepleri bizler için çok kıymetli. Onların yüzlerinde gördüğümüz gülümse, bizler için her şeye değer. Bartın Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanlarında olacağız. Tüm gençlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Misafirperverlikleri için Bartın Cebir Eğitim Kurumu Ortakları Sayın Deniz Kıral, Sayın Tamer Yaşar, Sayın Daye Sevde Mekeç, Sayın Ersin Aydın ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.