Araç yolu delinatörle bölündü

Bartın Belediyesi, Gölbucağı Mahallesi Asma Caddesi'nde uygunsuz araç parkını önlemek ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla araç yolu delinatör sistemi ile bölündü. Uygunsuz trafik parkı sorununun yaşadığı bölgeyi delinatör sistemi ile bölen Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bölgede yaya güvenliği adına da önemli bir çalışmaya imza atmış oldu.

Araç yolu delinatörle bölündü

 

Başkan Fırıncıoğlu, “Gölbucağı Mahallesi Asma Caddesi’nde trafik akışını rahatlatmak için delinatör sistemiyle böldük” dedi.

Daha önce birçok araç yolunu delinatör sistemi ile bölerek uygunsuz araç parkının önüne geçen ve yaya güvenliğini sağlayan Bartın Belediyesi çalışmalarına bir yenisini Gölbucağı Mahallesi Asma Caddesi’nde ekledi. Uygunsuz trafik parkı sorununun yaşadığı bölgeyi delinatör sistemi ile bölen Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bölgede yaya güvenliği adına da önemli bir çalışmaya imza atmış oldu.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Gölbucağı Mahallesi Asma Caddesi’nde uygunsuz araç parkı ile ilgili birçok şikâyet alıyorduk. Uygunsuz trafik parkı sorununun yaşadığı bölgeyi delinatör sistemi ile bölen Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bölgede yaya güvenliği adına da önemli bir çalışmaya imza atmış oldu. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışma ile Asma Caddesi üzerinde trafik akışını rahatlatmış olduk. “ dedi.