Bartınspor'dan Güner'e ziyaret

Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, Bartın Valisi Sinan Güner'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Güner, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bartınspor'u destekleyeceklerini ifade etti.

Bartınspor'dan Güner'e ziyaret

Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Bartınspor Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Karaman ve Sefayi Kanmaz, Bartın Valisi Sinan Güner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan Bartınspor’un oynayacağı Play-Off maçları hakkında Başkan Yurtaçan’dan bilgi alan Vali Güner, müsabakalar öncesinde kulübe destek amaçlı istişarelerde bulunularak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bartınspor’u destekleyeceklerini ifade etti.

 Akın: “3. Lig yolunda başarılar diliyorum”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da  Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Karaman, Erhan Somaklı ve Yıldıray Güngörür ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen görüşmede önümüzdeki günlerde oynanacak olan Play-Off müsabakaları değerlendirildi. Bartın Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi takımın yanında olduklarını belirten Başkan Akın, 3.Lig yolunda başarılar diledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Bartınspor Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerimizle sohbet ettik. Değerli Başkanımıza ve yöneticilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gereken desteği vermeye devam edeceğimizi yineledim. Temsilcimize 3. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.