Bartınspor'dan 'Bu kadar algı yeter' isyanı!

Ligin bitmesine son 3 maç kala iki ezeli rakip Bartınspor ile Karabük İdman Yurdu arasında kılıçlar çekildi. Karabük'ün Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) üstü kapalı tehdit ederek hakem atamasına müdahale edip değişiklik yaptırmasına Bartınspor 'Bu kadar algı yeter artık' diyerek isyan etti. Karabük'e 'Sizler hakem değişikliği yaptırarak kendi lehinize hakem ataması yaptırmış olmuyor musunuz?' tepkisi gösteren Kulüp Yönetimi, Devrek maçında Bartınspor üzerinde oynanan kirli oyunları da belgeyle gösterdi. Yönetim, maçın gözlemcisinin Karabüklü olmasının çok büyük bir tesadüf mü olduğunu sordu.

Bartınspor'dan 'Bu kadar algı yeter' isyanı!

Kozlu Belediyespor maçı öncesi TFF’ye yaptığı baskıyla maçın hakemini değiştirdiğini itiraf eden Karabük İdman Yurdu’na Bartınspor’dan cevap geçmedi. Bartınspor “Bu kadar algı yeter artık” diyerek bir anlamda isyan bildirisi yayınlayan Kulüp Yönetimi, “Dün gece saatlerinde gruptaki rakiplerimizden Karabük İdman Yurdu sosyal medya hesabından yapılan “HAKEM DEĞİŞİKLİĞİ” temalı paylaşımı şaşkınlıkla okumuş bulunmaktayız” sözleriyle Karabük’e 4 kritik soru sordu? Sahasında oynadığı Devrek maçında Bartınspor üzerinde oynanan kirli oyunları da belgeyle gösteren yönetimin işte o önemli soruları!

Soru 1: Bahsedilen “belgelerle” sözcüğü ne demektir? Bu belgeler nedir? Açıklayınız, açıklamak zorundasınız.

Soru 2: Sizler “HAKEM DEĞİŞİKLİĞİ” yaptırarak şikayet ettiğiniz duruma ki (algı yapıyorsunuz) siz ortak olmuyor musunuz? Kendi lehinize hakem ataması yaptırmış olmuyor musunuz?

Soru 3: Kendi egolarınız uğruna olayları saha dışına taşıyarak ve yalan yanlış sözlerle, yazılarla iki güzide şehir Bartın ve Karabük insanlarını sosyal medyalarda bu kadar birbirine düşürmeye gerek var mı?

Soru 4: 26.03. 2023 tarihinde sahamızda oynadığımız Devrek Belediyespor müsabakasının ‘GÖZLEMCİSİ’nin ‘KARABÜKLÜ’ olması ‘ÇOK BÜYÜK BİR TESADÜF MÜDÜR? (!!!)

 

 

Bartınspor'dan 'Bu kadar algı yeter' isyanı!
Bartınspor'dan 'Bu kadar algı yeter' isyanı!
Bartınspor'dan 'Bu kadar algı yeter' isyanı!