TFF, Karabük'ün üstü kapalı tehdidine boyun eğdi

Bartınspor'la girdiği şampiyonluk yarışında Çankırı çelmesine takılan Karabük İdman Yurdu panikledi. Bartınspor korkusu saran Karabük, kritik Kozlu Belediyespor maçı öncesi, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) hakem ataması baskısı yaptı. Karabük'ün 'Sonucunun çok büyük bedellerle ödenecek olan atamaya' sözleriyle üstü kapalı tehdidine boyun eğen Federasyon ise hakem atamasını değiştirdi.

TFF, Karabük'ün üstü kapalı tehdidine boyun eğdi

Ligde son dönemece girilirken Çankırı hattına toslayarak sahadan beraberlikle ayrılan Karabük İdman Yurdu, Bartınspor korkusuyla panikledi. Bartınspor karşısında iki kez kendi sahasında yenilen Karabük, üçüncü yenilgiyi de yaşama ihtimali karşısında Kozlu Belediyespor maçındaki hakem atamasına müdahale etti. Karabük, maçta Kozlu’ya yapması gereken baskıyı Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptı. Karabük’ün üstü kapalı tehdit cümleleriyle hakem atamasına yaptığı müdahale sonucu maçın hakem ataması değişti.

Federasyon baskıya dayanamadı

Karabük üstüne üstlük federasyonun yaptığı baskıya boyun eğişini ise “Aksam saatlerinde kulübümüz ve memleketimiz üzerine oynanan kirli oyunlara Ozan Canyurt dur dedi. Gerek MHK gerek federasyonunun üst düzey sorumlularını arayarak sonucunun çok büyük bedellerle ödenecek olan atamaya belgeler ile müdahale ederek gecenin geç saatlerinde atama değişikliğine gidilmiştir. Kulübümüz üzerindeki kirli elleri kaldırın” sözleriyle sosyal medyasından duyurdu.