Bartınspor'da yaprak dökümü

İkinci devre hazırlıklarını sürdüren Bartınspor'da kaleci İhsan Turgut Kirveli, orta saha oyuncusu Cengiz Argüç Argın ve defansta Abdullah Keleş'le yollar ayrıldı. Bu üç futbolcunun yerine yeni isimlerle anlaşıldığı ve yeni oyuncuların önümüzdeki günlerde antrenmanlara katılacağı öğrenildi.

Bartınspor'da yaprak dökümü

Sezonun ilk yarısını grubunda 5. Sırada tamamlayan ve liderle 2, en yakın rakibiyle de arasında 1 puan fark bulunan Bartınspor, ikinci yarı hazırlıklarını Boğaz Tesislerinde sürdürüyor. Puan cetveline bakıldığında rakipleriyle lige adeta yeniden başlayacak olan kırmızı-siyahlılarda devre öncesi beklenmedik ayrılıklar yaşandı. Hem grubunun hem de takımın başarılı kalecisi İhsan Turgut Kirveli, orta saha oyuncularından Cengiz Argüç Argın ve ilk yarının son haftalarında sakatlık yaşa da defansın önemli isimlerinden Abdullah Keleş’le yollar ayrıldı.

Bu üç futbolcuyla yolların neden ayrıldığıyla ilgili net bilgi bulunmuyor. Ancak Bartınspor, futbolculardan boşalan mevkilere çoktan takviye yaptı bile. Yönetim bu anlamda yeni isimlerle anlaşırken oyuncuların önümüzdeki günlerde antrenmanlara katılması bekleniyor. Bartınspor’un ayrıca önümüzdeki hafta kampa gideceği öğrenildi.