BARTIN ÜRETİMDEN ALDIĞI GÜÇLE BÜYÜYECEK

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın'ın üretkenliğini artıracak proje ve yatırımlara odaklandıklarını söyleyip, 'Türkiye Yüzyılı'nda Bartın her alanda üretkenliğini üst düzeye çıkaracak. Ekonomik büyümede ivme yakalayacak. İlimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz üretkenlikle kalkınacak ve insanlarımızın refahı artacak.' Dedi.

BARTIN ÜRETİMDEN ALDIĞI GÜÇLE BÜYÜYECEK

BARTIN ÜRETİMDEN ALDIĞI GÜÇLE BÜYÜYECEK

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’ın üretkenliğini artıracak proje ve yatırımlara odaklandıklarını söyleyip, “Türkiye Yüzyılı’nda Bartın her alanda üretkenliğini üst düzeye çıkaracak. Ekonomik büyümede ivme yakalayacak. İlimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz üretkenlikle kalkınacak ve insanlarımızın refahı artacak.” Dedi.

 

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 14 Mayıs 2023 seçimlerinin Türkiye ile beraber Bartın’ın da geleceğini şekillendirecek önemli bir seçim olduğunu söyledi.

 

“İlimizin üretkenliğini arıtacak yatırımlara odaklanıyoruz”

 

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin tarih boyunca görmezden gelinmiş sorunlarının çözüme kavuştuğunu ve topyekün bir kalkınma hamlesine girildiğini söyleyen AK Parti  Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz açıklamasının devamında şunları ifade etti:

 “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletin partisi olarak, milletine her alanda hizmet sunmayı ilke edinen AK Parti, ülkemizin görmezden gelinmiş ve üstü örtülerek ertelenmiş sorunlarını bir bir çözüme kavuşturdu. Attığı kararlı adımlarla topyekün kalkınma hamlesi başlattı. Yurdumuzun her yanında olduğu gibi Bartın’ımızda eserlerle, yatırımlarla, fabrikalarla donandı. Bartın, tarihinin en büyük ve en hızlı gelişim sürecini yaşadı.  Organize Sanayi Bölgemizde ve ilimizin farklı noktalarında kurulan fabrikalarla binlerce insan iş-aş imkanına kavuştu. Organize Sanayi Bölgemizde genişleme alanlarındaki çalışmalarda tamamlandığında istihdam alanları daha da artacak. Yapacağımız çalışmalarla Bartın yeni fabrikalara, yeni istihdam alanlarına kavuşacak. Bartın için daima daha fazlasını hayal ediyoruz. İlimizin her alanda üretkenliğini arıtacak proje ve yatırımlara odaklanıyoruz. AK Parti icraatları ile 21 yılda asırlık eserlere, hizmetlere sahne olan Bartın son dönemde yakaladığı ivme ile gelişmeye, büyümeye, güçlenmeye devam edecek. Değerlerini ekonomiye kazandıracak. Tarihinde ticaretiyle-ekonomisiyle anılan Bartın, yakın gelecekte üretimiyle ve üretimden elde ettiği güçle anılacak. Sadece il bazlı değil, ilçe ve beldelerimizde de üretkenlik noktasında yatırımlar kazandıracağımız ilimizi birlikte büyütecek, birlikte kalkındıracağız. İnsanlarımızın refahını artıracak adımların takipçisi olacağız.”

 

“Türkiye Yüzyılı’nda Bartın…”

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Bartın’ın gelişim ve kalkınmada atak yapacak illerden biri olduğunu da sözlerine ekleyen Milletvekili Adayı Aldatmaz açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesi içerisinde milletimiz doğruya doğru diyecek, doğru adımlarla yola devam diyecek. Asırlık hizmetleri 21 yıla sığdıran AK Parti gelecek yıllarda da milletimizin güveni ile eser ve hizmet siyaseti üretmeye devam edecek. Milletin partisi olarak, milletinden aldığı güçle yine milletinin yanında yer almaya devam edecek. AK Parti, güzel ülkemizin milli birliğini muhafaza etmeyi istikbalini, huzurunu ve refahını temin etmeyi sürdürecek. Kadirşinas milletimiz 14 Mayıs'ı, Türkiye Yüzyılı'nın dönüm noktası yapacak. Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin sadece gelecek 5 senesini değil gelecek çeyrek asrını, yarım asrının kaderini şekillendirecek. Bartın’da geçmişte olduğu gibi aynı kararlılıkla sandığa giderek rekor bir oyla AK Parti’ye desteğini sunacak. Türkiye Yüzyılı’nda Bartın gelişim ve kalkınmada atak yapacak iller arasında yerini alacak. Bölgesinde lider kent vasfı kazanacak. Bizler, Türkiye Yüzyılı’nı, Bartın’la beraber inşa etmeye ve Bartın’ı Türkiye Yüzyılı’nda hak ettiği noktaya taşımaya kararlıyız.”