AK Parti'den Hasankadı'da birlik ve beraberlik iftarı

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, teşkilat mensupları ile birlikte, Ak Parti Hasankadı Belde Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katılarak Hasankadılılarla bir araya geldi. Salonun tıklım tıklım dolduğu iftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti'den Hasankadı'da birlik ve beraberlik iftarı

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, teşkilat mensupları ile birlikte, Ak Parti Hasankadı Belde Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katılarak Hasankadılılarla bir araya geldi. Salonun tıklım tıklım dolduğu iftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Arslan ve Kalaycı, iftar salonuna alkışlar eşliğinde karşılandı. İftarda konuşan İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti’ye olan ilgi ve sevginin 21 yıldır artmaya devam ettiğini belirterek, “Asıl anket, asıl gerçekler bu salondur. İnşallah 14 Mayıs’ta da sahte anketler yapanlar, büyük destek aldıkları iddia edenler cevabını bu salondaki milletimizden alacak, bir kez daha sandığa gömülecektir. Çünkü biz milletimizle iç içe gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz. İnsanlarımızla seçim zamanları değil her zaman bir araya geliyoruz.” dedi.

 “Onlar konuşur, biz icraat yaparız”

AK Parti’nin son 21 yılda tüm Türkiye’de olduğu gibi Bartın’da da sayısız eseri kazandırdığını ve milletin kaynaklarının 2002 yılından itibaren millete harcamayı yeni dönemde de sürdüreceklerini ifade eden Arslan, “Onlar konuşur, biz icraat yaparız. Ülkemiz geliştikçe, büyüdükçe kaynaklarımızı vatandaşımıza harcamaya, ülkemizin ve milletimizin refah düzeyini artırmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim derdimiz millet, amacımız güçlü Türkiye. Bu yolda da yorulmadan, dinlenmeyen ‘Doğru adımlarla yola devam’ diyoruz. Mega projelerimiz tamamlanmak üzere, milli projelerimizin açılışını yapıyoruz. Diğer taraftan doğalgazımızı hanelerimize bu ay ulaştıracağız. İnşallah Türkiye Yüzyılı şahlanışımızın başlangıcı olacak” diye konuştu.

“Seçimin sandıkta kazanıldığını asla unutmayacağız”

21 yılda Türkiye’yi her alanda ileriye götürdüklerini ve büyümeyi sürdüreceklerini de kaydeden Arslan, “Ülkemiz her alanda ileri gittik ama maalesef geriye giden tek şey muhalefeti oldu. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinin en hayırlı neticelerinden biri de, ülkemiz muhalefetini bu alacakaranlık kuşağından çıkarmak olacaktır. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, Cumhur İttifakı olarak biz, seçimlere kadar gece-gündüz çalışarak, milletimizin gönlünü kazanmadık hiçbir ferdini bırakmayacağız. Gelmeyene gideceğiz. Küskünü barıştıracağız. Sevmeyeni sevdireceğiz. Her eve, her işyerine gireceğiz. Kalbini kazanmadık kimse bırakmayacağız. Kararsızları ikna edeceğiz. Zaten gönlünde olduklarımızı ihmal etmeyeceğiz. Hiç kimseyi atlamadan teker teker herkese dokunacağız. Siyasetin sokakta yapıldığını, seçimin sandıkta kazanıldığını asla unutmayacağız. Her seçimin önemli olduğunu, ama 14 Mayıs’ın bu milletin tüm evlatlarının geleceğini şekillendireceğini aklımızdan çıkarmayacağız.” diye konuştu.

“Vaatlerimizi tek tek hayata geçireceğiz”

 Türkiye yüzyılı vizyonunda 17 ana başlıkta büyümenin süreceğini kaydeden Arslan, “Türkiye Yüzyılı, şefkatin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, üretimin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, verimliliğin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, istikrarın yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, kalkınmanın yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, sürdürülebilirliğin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, huzurun yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, iletişimin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, istikbalin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, gücün yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, haklının yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, değerlerin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, dijitalin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, gençliğin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, barışın yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, başarının yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, bilimin yüzyılıdır. eçim beyannamemizde, altı ayrı bölüm altındaki onlarca başlık ve binlerce maddede, hem ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin özeti, hem de Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz yer alıyor. Bugüne kadar milletimize yapmayacağımız, yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik, söylediğimiz hiçbir şeyden de geri dönmedik. Meydanlarda ağzına geleni söyleyip, iş başına gelince hepsini unutanların, inkâr edenlerin, tersini yapanların, vaatlerinin üzerine beton dökenlerin ülkemize ne büyük zararlar verdiğini biliyoruz. Biz ne kendimizi, ne milletimizi asla böyle bir zelil duruma düşürmedik, düşürmeyiz. Bunun için verdiğimiz her sözü, beyannamemize yazdığımız her maddeyi uzun hazırlıklar sonunda ortaya çıkardık. Hepsini de 2002’den bu yana nasıl yaptıysak tek tek hayata geçireceğiz. Dediğimiz gibi, muhalefet konuşur, AK Parti ise yapar. Çünkü bir tutmayacağımız sözü vermeyiz. İnşallah Bartın’dan da bu kutlu yürüyüşe 2 milletvekili ile destek olacağız. Hedefimiz Bartın’dan 2 milletvekili ile Ankara’da bulunmaktır. Bunun olmaması için de hiçbir engel yoktur” şeklinde konuştu. “Doğru adımlarla yola devam”

 AK Parti Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı da yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin hizmet ve icraat partisi olduğunu vurgulayarak “2002’de bu yana ülkemizde eser siyaseti yapıyoruz. Yapılamayan hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Başkalarının hayal bile edemeyeceği yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. 2002’den önce ülkemizi krizlerin ortasında bırakanların, milletin kaynaklarını heba edenlerin hazmedemediği budur. Devletin kaynaklarının milletimiz için harcanmasıdır. 2002’de tabiri caizse, yatırım olarak, ekonomi olarak enkaz halde bir Türkiye devralmıştık. IMF kapılarında memurunun, emeklisinin maaşını ödeyebilmek için borç kapılarında dolaşan, gecelik faizlerin yüzde 7 bin 500’lere çıktığı, insanların bir gecede 2-3 kat fakirleştiği Türkiye’den, mega projeler üreten ülke konumuna ülkemizi getiren AK Partimizdir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi doğru adımlarla yola devam diyoruz” Dedi.

“Hedefimiz güçlü ve büyük Türkiye”

Muhalefetin oy için yapılamayacak vaatleri de sıraladığını ifade eden Kalaycı, “Ülkemizi yıllarca dar boğazlara düşürenlerin, en basit bir yatırımı bile 20 yılda yapamayanların sözlerine aldanmayın. 2002 Türkiye’si ile 2022 Türkiye’sini kıyaslamak mümkün mü? Neden bu yatırımları yapmadılar? Neden memur, emekli maaşını ödeyebilmek için IMF’ten borç peşinde koştular? Vergi geliriniz mi yoktu? Amaçları hizmet değildi, amaçları milletimize yatırım değildi. 2002 öncesini yaşayan, bilen vatandaşlarımız ülkemizi nereden nereye götürdüğümüzü çok iyi biliyor. İstedikleri kadar algı yapsınlar. Milletimiz gerçeklerin fakında. Cumhuriyet tarihinden 2002’ye kadar yapılan yatırımların kat ve kat fazlasını 20 yılda yapan AK Parti’mizi milletimizin gönlünden silemezler. İnşallah 2023 yılında da bu hizmetlerin karşılığını alacak, son yılda olduğu gibi milletimizin teveccühü ile kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bizim hedefimiz belli. Hedefimiz güçlü ve büyük Türkiye. Hedefimiz 2053, 2071 vizyonudur, Türkiye Yüzyılı vizyonudur. Bunu da milletimizle el ele, kol kola yapmaya devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta da Bartın’dan 2 milletvekili ile bu yürüyüşümüze en güçlü desteği vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.