BARTIN GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ İLE  TSO BİR ARAYA GELDİ 

Bartın Genç İş İnsanları Derneği ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası bir araya geldi. 

BARTIN GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ İLE  TSO BİR ARAYA GELDİ 

 

Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Alkım TAN ve Yönetimi Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil BALIK ile bir araya geldi. 

 Ziyarette, Bartın GİAD Başkanı Alkım TAN’a , Genel Sekreter Hüseyin Alp AKIN, Sayman Doğukan ÖZARDIÇ, Yönetim Kurulu Üyeleri Faik Alper KANBUR, İsmail Hakkı TOSCU eşlik etti. 

Düzenlenen ortak toplantıda ilimizde ortak projeler yapılmasına karar verildi. Projeleri ile ön plana çıkan Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Alkım TAN, ‘Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak projelere imza atmak bizi heyecanlandırmaktadır.’ Dedi. 

Bartın GİAD Başkanı Alkım TAN ‘Bartın Genç İş İnsanları Derneği olarak misyonumuz; ağdaş, cesaretli, yenilikçi, özgüvenli, girişimci ruha sahip, sosyal ve ekonomik anlamda gerek yerel gerekse genel anlamda sivil toplum bilincini geliştirici çalışmalar yapmak, güçlü bir sivil toplum oluşumuna katkıda bulunmak ve bu yolla nitelikli insan ve  refah toplumunun oluşmasına gayret göstermektir. Bu misyon ile gerçekleştirmek istediğimiz projelerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Dedi 

Bartın GİAD’ın ziyaretinden ötürü mutluluğunu ifade eden TSO Başkanı Halil BALIK, ‘Bartın Genç İş İnsanları Derneği, Sivil Toplum Kuruluşları arasında temsilde önemli bir misyon üstleniyor. TSO Yönetim Kurulu Başkanı BALIK, Bartın GİAD ile TSO’nun iç içe olduğunu, iş dünyasının temsili ve sorunların çözümünde Bartın GİAD’ın önemli bir yeri olduğunu ve ilimizin gelişmesi için çok değerli katkılar verildiğini ifade etti. 

Bartın GİAD ile birlikte ortak projelerde işbirliği geliştirmeye hazırız. Biz her zaman çalışanın yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi. 

Bartın GİAD Başkanı Alkım TAN, TSO Başkanı Halil BALIK’a duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.  

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.