Bartın Eğitim Kampüsü Malatya'da kuruldu

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde yapımı tamamlanan Bartın Eğitim Kampüsü tüm donanımları ile Malatya'da kuruldu. İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar 'Mutlu çocuklar güçlü Türkiye vizyonuyla, 'birlikten kuvvet doğar' diyen atalarımızdan aldığımız öğütlerle el ele, omuz omuza eğitim için çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Bartın Eğitim Kampüsü Malatya'da kuruldu

Geçtiğimiz günlerde Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bartın Mesleki Eğitim Merkezi ve Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ile öğrencilerin yüklenici firmaya olan desteği ile birlikte yapımı tamamlanan 10 ahşap konteyner deprem bölgesine gönderildi.

Bartın Eğitim Kampüsü adı ile Malatya’ya ulaşan konteynerlerin kurulumu tamamlandı. Öğretmenlerin yardımı ile eğitim kampüsünün kurulmasının ardından, çocuklara hediyeler dağıtıldı. Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ın da bölgeye giderek öncülük ettiği Eğitim Kampüslerinde depremzede çocukların okullardan uzak kaldıkları sürelerin telafisi yapılacak.

Acar; “Birlikten kuvvet doğar”

Müdür Acar değerlendirmesinde çalışmalara devam edileceğini vurgulayarak; “Malatyalı kardeşlerimize Bartın’ımızın güzel insanlarının selamını ileterek Malatyalı hemşerilerimizin, dostlarımızın selamını da Bartın’ımıza getirmek üzere aldık. Mutlu çocuklar güçlü Türkiye vizyonuyla, “birlikten kuvvet doğar” diyen atalarımızdan aldığımız öğütlerle el ele, omuz omuza eğitim için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.