Bartın'da 40 kilometrelik elektrik hattına bakım

Başkent EDAŞ, Bartın'da 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü. Bu kapsamda 1.486 trafo ve 7.336 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları yapıldı.

Bartın'da 40 kilometrelik elektrik hattına bakım

 

Başkent EDAŞ, yaklaşan kış koşullarının şebeke üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla Bartın’da hizmet verdiği 1.486 trafo ve 7.336 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.  Bartın Merkez, Amasra, Kurucaşile ve Ulus’ta 716 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 21 trafo ve 21 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 40 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

EDAŞ, ayrıca hizmet bölgesindeki müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla 2023 yılının ilk 3 ayında da enerji nakil hattı şebeke güçlendirme ile iletken yenileme, havai hatların izolasyonu, münferit ağaç budama ve trafo binaları çevresi düzenleme işlemlerini bakım faaliyetleri çerçevesinde tamamladı. 7/24 hizmet sunan Başkent EDAŞ, www.baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0(312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek de çözüm bulmaya devam ediyor.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.