Bartın 23 Nisan'ı kutladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Açılışının 103. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı.

Bartın 23 Nisan'ı kutladı

Vali Vekili Uğur Karakaya, Garnizon Komutan Vekili,  Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı V., Vali Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı, İl Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı, il müdürleri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve bir öğrencinin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının akabinde Vali V. Karakaya ile ilimizin diğer protokol üyeleri tarafından resim ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Spor ve jimnastik gösterilerinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Mehmet Rıfat Efendi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan depremzede çocuklarımız tarafından hazırlanan sergi alanının gezilmesiyle program sona erdi.