Bankoğlu Ramazan Bayramını kutladı

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Bankoğlu 'Nice sağlıklı bayramlar, nice güzel baharlar' dedi.

Bankoğlu Ramazan Bayramını kutladı

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bankoğlu, Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini ama içinde olduğu buhranı 14 Mayıs’tan sonra hızla atmaya başlayacağını belirtti.

Bankoğlu bayram mesajında “Ülkemizde çok zor günler Emekliler, gençler, kadınlar kısacası halkımızın çok büyük kısmı zorluklar içerisinde. Halkımızın insanca yaşaması en büyük hedefimiz. Dün çok üzülerek Dünya Mutluluk Raporu’nu okudum.İlk üç sırada hep olduğu gibi İskandinav ülkeleri Finlandiya, Danimarka, İzlanda var. Türkiye 2019 yılında 79’unca sırada iken 2020 yılında 93’cülüğe düşmüş. Hızla yayılan mutsuzluk; sonunda ülkemiz insanını 146 ülke içinde 112’ciliğe kadar geriletmiş. Ekonomik refah, güven duygusu, komşular ile ilişkileri, sosyal eşitsizlikler, cinsiyet eşitsizliği, gelecek kaygısı ile 112’nci olmak bir yana antidepresan kullanımı da patlama yapmış. Bütün bunlar kaynakların adaletsiz olarak dağıtılması yüzünden. Hükümet tam da bu noktada; olduğu kadar olmadığı kader diye bu gerçeklerden sıyrılmaya çalışıyor. Bayram demek kucaklaşmak ve mutluluk, bahar demek umut demek. Doğanın uyanışı demek. Devletin hazinesi adalettir. Adalet geldiği anda bu sefer çorap söküğü gibi gelen huzur ve mutluluk olacak. O basamakları hızla güneşe, masmavi gökyüzüne  doğru çıkacağız. Umudumuzu besleyen, adaletin ve vicdanın hakim olacağı, huzurun ve sağlığın lüks olmadığı, hayal kuracağımız ve kurduğumuz hayalleri sevdiklerimizle gerçekleştireceğimiz nice mutlu bayramlar diliyorum.” açıklamasında bulundu.