Bankoğlu'ndan 28 Mayıs çağrısı!

14 Mayıs Milletvekilleri seçimlerinde 42 bin 718 oy alarak ikinci kez vekil seçilen CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu 'Partimize ve bana bir kez daha güvenenlere teşekkür ederim' dedi. Milletvekili Bankoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için de 'Milletimiz 28 Mayıs'ta cevabını daha güçlü bir sesle verecektir. Yeter ki hukuk dahilinde, namuslu ve görev bilinciyle görev yapan bir Yüksek Seçim Kurulu olsun. Ne olursa olsun Bartın için çalışmaya devam edeceğim' ifadelerinde bulundu.

Bankoğlu'ndan 28 Mayıs çağrısı!

 

14 Mayıs Milletvekilleri seçimlerinde 42 bin 718 oy alarak ikinci kez vekil seçilen CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.  İlk olarak 14 Mayıs’ta kendisine ve partisi CHP’ye gösterdiği teveccühten dolayı Bartın halkına teşekkür eden Milletvekili Bankoğlu “ Sınırsız devlet olanakları ve inanılmaz bir medya gücüyle adil olmayan bir seçimin ilk aşamasını geçtik. Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinde şahsıma ve ittifakla güçlenen partimize, hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccüh ve güven için teşekkür etmek istiyorum. Sınırlı olanaklarımıza, gazetelerin, televizyonların ve sosyal medya trollerinin engellemelerine, iftira ve yalanlarına rağmen her bakımdan tertemiz bir kampanya yürüttük. Başta partim CHP’nin İl Başkanı, ilçe başkanlarımız ve örgütlerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları il ve ilçe başkanlarımız, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerimiz, parti üyelerimiz ile seçim sürecine katkı veren, fedakarca çalışan herkese minnet ve şükranlarımı belirtmek istiyorum” dedi.

“Bartın’ın sesi olmaya devam edeceğim”

Yeni dönemde de Meclis’te Bartın’ın sesi olmaya devam edeceğini ifade eden Bankoğlu, “Ayrıca seçime birlikte katıldığımız Millet Masasının İyi Parti’den ikinci sıra adayı olarak çalışan Av. Ceyda Sargın’a, bizlerle sahada gönülden çalışan ittifak partilerinin tüm il, ilçe başkanları ve teşkilatlarına teşekkür ederim. Yeni dönemde de Meclis’te Bartın’ın sesi olmaya devam edeceğim. Bartınımıza gelen bahar esintisinin, 28 Mayıs’ta tüm Türkiye’ye yayılması için coşkulu mücadelemiz yine sizlerle, yine saygı ve sevgiyle sürecek. Bana oy versin ya da vermesin önce tüm Bartınlıların ardından da ülkemdeki vatandaşların hakkını sonuna kadar aramaya, hukukun, doğrunun ve haklının yanında olmayı bırakmayacağım” şeklinde konuştu.

“Milletimiz 28 Mayıs’ta cevabını verecek”

Aysu Bankoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için de “Bizim duruşumuz da üslubumuz da bellidir. Seçim öncesi süreçte Türkiye’nin yeni yüzyıla gerçek bir değişim ve iyileşme ile girmesi için yapacaklarımızı anlatmıştık. Çocuklardan emeklilere, kadınlardan emekçilerimize kadar hayatlarını ekonomiden eğitime, hukuktan sağlığa nasıl değiştireceğimizi ortaya koymuştuk. Ancak partimize karşı yürütülen sistemli karalamaları, yalan ve iftiraları, halis duygular içindeki yurttaşlarımıza tüm açıklığıyla anlatmak şu anda birinci görevimizdir. Milletimiz 28 Mayıs’ta cevabını daha güçlü bir sesle verecektir. Yeter ki hukuk dahilinde, namuslu ve görev bilinciyle görev yapan bir Yüksek Seçim Kurulu olsun. Ne olursa olsun Bartın için çalışmaya devam edeceğim” ifadelerinde bulundu.