AK Partili kadınlar 28 Mayıs için sahada

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri içinde sahada yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren AK Partili kadınlar, il, ilçe ve beldelerin sokaklarını mahalle mahalle gezerek vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürdü.

AK Partili kadınlar 28 Mayıs için sahada

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri içinde sahada yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren AK Partili kadınlar, il, ilçe ve beldelerin sokaklarını mahalle mahalle gezerek vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürdü. Ziyaretlerinde halka broşür ve bayrakları dağıtan AK Parti Kadın Kolları üyeleri hafta sonu yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Tüm saha çalışmaları ile ilgili paylaşımda bulunan Ak Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz, ”Ak Kadın Bartın olarak mahallelerimizde kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Durmak yok, yola devam. Büyük zafere adım adım inşallah” dedi.

‘28 Mayıs'tan sonra Ak Parti olarak Türkiye'yi kalkındırmaya devam edeceğiz’ diyen Ayvaz, “Bunları yapmak için Ak Partinin iradesi ve imkanları var. 28 Mayıs'taki tercih çok önemli. Katma değerden, icraattan yana olanlarla mı yoksa boş vaatlerini sıralayanlarla mı bu ülke yola devam edecek, hep birlikte göreceğiz. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır. Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle inşa edeceğiz" diye konuştu.