Bankoğlu'dan esnaf ziyaretleri

Bartın'da seçim çalışmalarına devam eden CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Hendekyanı caddesi, Demirciler arası, Orduyeri ve Kaynarca'daki esnafları ziyaret etti.

Bankoğlu'dan esnaf ziyaretleri

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP il yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile Millet İttifakı ortaklarından Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç ve il yöneticileriyle birlikte Bartın’daki temaslarına devam ediyor. Bankoğlu’nun hafta sonundaki durağı merkezde Hendekyanı caddesi,  Demirciler arası, Orduyeri ve Kaynarca’daki esnaf ziyaretleri oldu.

CHP’li ve Saadet Partili heyet ile esnafları ziyaret ederek halkla temaslarda bulunan Bankoğlu girdikleri bazı dükkanlarda günün yarısından fazlası geçmiş olmasına rağmen siftah yapamamış esnafla karşılaştıklarını, yaklaşan bayramın dahi çarşıda beklenen hareketliliği sağlamadığını gözlemlediklerini belirtti. Bankoğlu “Her sektörün alışılagelmiş parlak günleri vardır. Restorancılar öğlen ve akşamları, giyim sektörü hafta sonunu, ulaşım işi yapanlar sabah ve akşamı bereketli bulur. Ama bayram dönemleri pazardan giyime, gıdadan ulaşıma herkesin en çok kazanç beklediği zamanlardır. Bu hükümet bunu da insanımızın elinden aldı. Bir yurttaşın bayram için evine şeker alması, çocuğuna sadece iki paket cips alacağı 50 lirayı bile verememesi kabul edilemez. Hepimizin bir hayatı var. Kimse bu hayatı karanlıkta, soğukta, aç ve umutsuz geçirmesin istiyoruz. Bayram da, bahar da hayırlısıyla geliyor diyoruz” sözleriyle açıklamasını bitirdi.