Bankoğlu 'Birleşe birleşe büyüyeceğiz'

CHP Bartın Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Millet İttifakı içinde yer alan Saadet, Deva ve Gelecek partilerini ziyaret etti. Milletvekili Bankoğlu ziyaretleriyle ilgili 'Birleşe birleşe büyüyeceğiz. Güzel günler göreceğiz' yorumunda bulundu.

Bankoğlu 'Birleşe birleşe büyüyeceğiz'

CHP Bartın Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi Av. Aysu Bankoğlu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve Türkiye genel seçimi öncesinde karşılıklı olarak programlarının uygun olduğu Millet İttifakı partilerinin yetkilileri ve üyeleri ile temaslarda bulundu.

Aysu Bankoğlu beraberinde Bartın CHP İl Başkanı Selim Karakaş, İlçe Başkanı Nazif Çomak ve Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ile Millet İttifakı içinde yer alan  Deva Partisi Bartın İl Başkanı Ali Yıldırım, Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç’i makamlarında ziyaret ederek görüşmelerde bulundular.

Bankoğlu ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada “Öncelikle yaklaşan seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yasalar, kurallar ve nezaket sınırları içerisinde bir seçim süreci geçireceğimizi ümit ediyorum. Halkımızın da aynı özeni ve nezaketi beklediğini biliyorum. Millet İttifakı içinde yer alan ve programı uygun olan Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partisi’nin Bartın İl Başkanlarını ziyaret ettik. Yaklaşan seçimlerde hakkın, hukukun, adaletin ve demokrasinin kazanması için yapmamız gereken çalışmaları ortaya koyduk. Birlikte çıktığımız yolun ve bu sürecin Türkiye’de herkesin kazanması için çalışmamız gerektiği hususunda Sayın Başkanlar ile hemfikir olduk. Seçim güvenliği gibi büyük öneme sahip bir konunun, iktidarın kural tanımaz keyfiliğine bırakılamayacak kadar hayati olduğu görüşünde birleştik. Kentimize dışardan yerleştirilmiş gibi yapılarak yurttaşlık verildiği iddia edilen yabancı uyruklu kişilerin ve ihbarların araştırılması için iş birliği planı gerçekleştirdik. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun temiz siyaseti, şeffaf yönetimi, yasalara ve yurttaşına saygılı, hesap veren anlayışı getireceğimiz sistemin kısacası bir değişimin temsilcisi olduğunu, ortak hedefimizin de birleşe birleşe büyümek, güzel günler görmek ve ardımızdan gelenlere itibarlı, borçsuz ve umut vaat eden bir Türkiye bırakmak olduğunu paylaştık.”dedi.