Bankoğlu Amasralı kadınlarla buluştu

CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Aysu Bankoğlu, Amasra Belediyesi'nin Anneler Günü vesilesiyle düzenlediği kahvaltıda kadınlarla birlikteydi. Bankoğlu 'Kadınların sağduyusu ile Türkiye kazanacak' dedi.

Bankoğlu Amasralı kadınlarla buluştu

CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Aysu Bankoğlu, Amasra Belediyesi’nin Anneler Günü nedeniyle düzenlediği kahvaltı için Amasra’da idi. Amasralı kadınların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Millet İttifakı Bartın ikinci sıra adayı Av. Ceyda Sargın, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, CHP İl ve İlçe yöneticileri ve üyeleri, İyi Parti İl Başkanı, CHP Bartın İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri de vardı.

 

Her yaştan davetlinin katılımıyla çok renkli geçen kahvaltıda 14 Mayıs sonrası yaşanacak değişim anlatıldı. Bankoğlu “Bartın’ın her yerinde olduğu gibi Amasra’da da ışıl ışıl kadınlarla birlikte harika bir kahvaltı ettik. Kâh güldük, kâh üzüldük. Ama kadınlar her durumda olduğu gibi siyasete bakışlarında da sabrını, gözlemciliğini, kararlılığını gösteriyor. Kadının huzurunu kaçırırsanız, işler kötüye gider. Ben açıkça kaçırılan huzurun, bozulan düzenin, kullanılan çirkin üslubun, evlatların aç ve işsiz bırakılmasının cevabını 14 Mayıs’ta vermeye hazırlandıklarını gördüm. Bu israfın, yolsuzluğun, yoksulluğun, kayırmacılığın ve en önemlisi haksızlığın ve hukuksuzluğun önüne geçmemezi en çok kadınlar bekliyor. Bize inanıyor ve güveniyorlar. Bizim için büyük gurur. Hepsine teşekkür ettik” dedi.

Bankoğlu, her gittiği yerde olduğu gibi Amasra toplantısında da kadın seçmenlere oy pusulasında karşılarına çıkabilecek usulsüzlükleri ve oy kullanımına ilişkin bilgileri vererek, kadınlara veda etti.