Balık Ramazan Bayramını kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

Balık Ramazan Bayramını kutladı

Başkan Halil Balık mesajında şunları söyledi:

“Rahmeti ve bereketiyle ramazan ayını geride bırakmanın manevi huzurunu yaşıyor, asrın felaketi nedeniyle Ramazan Bayramını biraz buruk ve hüzünle idrak ediyoruz.

Bayramlar birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı önemli zamanlardır. Gönül almanın, sevgi ve saygının yaşandığı bu müstesna günlerde, deprem bölgesinde ve ilimizde yaşayan depremzedelerimizi, büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı yalnız bırakmayalım. Bu bayram ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlayalım. Depremzedelerimize öncelik göstererek desteklerimizle, yardımlarımızla onları unutmadığımızı, onların yanında olduğumuzu hissettirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemine, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, 6 Şubat’ta yaşadığımız felaketin bir daha yaşanmamasını diliyorum. Değerli üyelerimizin, sanayici ve iş adamalarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.”