Balık, OSB Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Çakır ve Muzaffer Yelkenci, Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Balık, OSB Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Çakır ve Muzaffer Yelkenci, Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Bartın OSB İl Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu’un da bulunduğu toplantıda Müdür Kasapoğlu OSB’de devam eden altyapı çalışmaları, yapılacak tahsisler hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgiler verdi.

Balık: “Yol haritamızı genişletmekteyiz”

Yeni yatırım alanları hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Halil Balık,  “2024 yılı çalışma takvimini kapsamında Bartın TSO yönetimine ulaşan istek ve önerileri dikkate alarak yol haritamızı genişletmekteyiz. Bu sebeple Bartın ekonomisine değer katacak yeni yatırımcıların yer alması için çalışmalarımız gayretle devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Toplantıda OSB’nin 2024 bütçesi de görüşüldü.