Balık 'Bizlere her an ulaşabilirsiniz'

Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. TSO Başkanı Halil Balık toplantıda 'Meslek komitelerimizin yapacağı çalışmalar, sizlerden yönetim kuruluna veya şahsıma gelecek tüm fikirler bizim için çok önemlidir. Bizlere zaman sınırı olmaksızın her an ulaşabilirsiniz, sorunlarınızı ve fikirlerinizi iletebilirsiniz' dedi.

Balık 'Bizlere  her an ulaşabilirsiniz'

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık başkanlığında TSO Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, yönetim kurulu, meclis ve meslek komite üyeleri, komite başkanları ile oda genel sekreteri Ahmet İncekara katıldı. 

Toplantıda konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Başkan Halil Balık, öncelikle toplantımıza katılımlarınızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına, meslek komitelerimize ve siz değerli komite başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum''dedi.

Üyelerimizin sesini duymak ve duyurmak için bu tür toplantıları önemsediklerini belirten TSO Başkanı Halil Balık, üye odaklı çalışmalarının hep birlikte gerçekleştirmek en önemli görevlerinin başında geldiğini belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi üyelerimiz ile istişare içinde çalışmayı çok önemsiyoruz. Bunun için sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek ve sektörlerimizdeki sıkıntıları görebilmek amacıyla her ay düzenli şekilde meslek komite toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu dönem daha önceden planladığımız fakat pandemi ve sel nedeniyle gerçekleştiremediğimiz yeni fikirler ile geldik. Bunlardan biri de her ay yaptığımız meslek komite toplantılarımıza aynı sektörden üyelerimizi davet etmek ve onların sorunlarıyla yakından ilgilenmek. 4 aydır yaptığımız toplantılarımızı bu şeklide yapıyoruz, üyelerimizi önce mesajla bilgilendiriyoruz, sonra da telefon ile davet ediyoruz. Bu ay katılamayan üyemizi bir sonraki ay yaptığımız toplantımıza tekrar davet ediyoruz. Toplantılarımızda üyelerimizin önerileri, şikayetleri ve sorunları dile gelen her ne varsa meslek komite defterlerimize yazılarak kayıt altına alınıyor. Toplantı sonunda konuyla ilgili kurumlardan bilgi alıyor, sonrasında gerekli olan resmi yazışmalarımızı yapıyoruz. Sorunu veya öneriyi hangi üyemiz iletti ise kendilerine dönüp bilgi paylaşımda bulunuyoruz. Bunun gibi üyelerimize dönük birçok projemiz var. Sadece üyelerimizi yerinde ziyaret etmekle olmuyor, bu odanın asıl sahipleri onlar. Onun için siz değerli komite başkanlarımıza ve komite üyelerimize önemli görevler düşüyor. Bu çatı altında her ay yaptığımız toplantılarda üyelerimiz ile bir araya gelebilmek için birlikte çalışacağız. Sektörlerimizdeki üyelerimiz ile gerekli istişareleri birlikte yapacağız. Meslek komitelerimizin yapacağı çalışmalar, sizlerden yönetim kuruluna veya şahsıma gelecek tüm fikirler bizim için çok önemlidir. Bizlere zaman sınırı olmaksızın her an ulaşabilirsiniz, sorunlarınızı ve fikirlerinizi iletebilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhuyla ekonomimizi güçlendirmek, üretim ve ihracatımızı arttırabilmek, projeler üretebilmek için değer katan ve güç veren görüşleriniz ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar yaptığımız toplantılarımıza iştirak eden tüm üyelerimize, komite başkanlarımıza ve komite üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum, '' şeklinde ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık tarafından meslek komitesi başkanları ve üyelerine yönetim kurulu faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantı, aylık olarak gerçekleştirilen komite toplantılarında görüşülen konular ele alınarak fikir alışverişinin ardından sona erdi.