Arslan'dan Kozcağız çıkarması

Kozcağız bölge köylerini ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, '21 yıllık iktidarımızda çözülemeyen sorunları çözdük, yapılamaz denilen yatırımları yaptık. Bir vaat verirsek de 21 yıldır olduğu gibi yerine getirmeye devam edeceğiz' dedi.

Arslan'dan Kozcağız çıkarması

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, teşkilat mensupları ile birlikte Kozcağız bölge köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Arslan, gösterilen ilginin AK Parti’ye olan inanç ve güvenin eseri olduğunu belirtti. Arslan, “Paralı anketler harici her ankette birinciyiz. Hem cumhurbaşkanlığı seçiminde, hem de milletvekilliği seçiminde hala milletimizin bize olan inancını ve güvenini görebiliyoruz. Çünkü milletimiz için çalışıyor, milletimiz için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. 21 yıllık iktidarımızda çözülemeyen sorunları çözdük, yapılamaz denilen yatırımları yaptık. Çünkü derdimiz milletimizin, ülkemizin geleceği. Biz yapamayacağız vaadi bu zamana kadar vermedik, vermeyeceğiz. Bir vaat verirsek de 21 yıldır olduğu gibi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

 “Ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız”

 Güzel ülkemize ve aziz milletimize hizmet yolunda AK Parti teşkilatımızla durmadan yorulmadan koşmaya devam ediyoruz.” Diyen Arslan, “Çünkü bizim duracak, dinlenecek zamanımız yok. Ülkemiz için, milletimiz için yorulma lüksümüz yok. Ülkemizin hedefleri var. Bu hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde de bu hedeflere Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla inşallah ulaşacağız. Ülkemizi hem dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına, hem de dünyanın lider ülkesi konumuna ulaştıracağız. Bir yandan ülkemizin ilerleyişini sürdürürken, diğer yandan da mazlumların sesini tüm dünyaya duyuruyoruz. Doğalgazımıza kavuştuk. Milletimizin kullanımına sunduk. Çıkmaz, yok diyorlardı. Bir tebrik bile etmediler. İşletmelerimize, şoför esnafımıza yine yeni araç alımlarında ÖTV muafiyeti getirdik. Bunlar daha başlangıç. Türkiye Yüzyılı bambaşka bir dönemin başlangıcı, şahlanışın, koşar adımlarla ilerlemenin başlangıcı. Çünkü derdimiz milletimiz. Milletimizin kaynaklarını 21 yıldır olduğu gibi milletimiz için kullanmaya da devam edeceğiz. AK Parti olarak 14 Mayıs seçimlerinin ardından da sonra da çalışmalarımızı hızlandıracak, ülkemizi hem bu küresel kriz nedeniyle oluşan enflasyon belasından hem de kurulan tezgahlardan kurtaracağız. İnşallah bu süreçte de Bartın’dan 2 milletvekilliğini de kazanarak kentimizi mecliste güçlü bir şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.