'Artık eski Türkiye yok'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Biz icraatlarımızla, millete verdiğimiz sözleri yerine getirmekle meşgulüz. Boşa harcayacak bir dakikamız bile yok. Sevdamız olan Bartın'ımızı bölgemizin göz bebeği yapacak, Türkiye Yüzyılında kentimizi bölgede gıpta ile bakılan bir yer haline getireceğiz' dedi.

'Artık eski Türkiye yok'

 

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine yoğun şekilde devam eden Kalaycı, vatandaşlarla bir araya geldi, Bartın için projelerini sıraladı, destek istedi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kalaycı, “Bizim Bartın’a daha yapacak çok işimi var. Hemşehrilerimize sözümüz var. Kentimizin alt ve üst yapısını büyük oranda tamamladık. Artık Bartın’ımızı marka kent, yükselen yıldız haline getirmenin dönemidir. Bunu da inşallah 2 milletvekilliğini de kazanarak hızlandıracağız. Bartın’a yönelik hayallerimizi bir bir hayata geçirecek, kentimizi bölgemizin gıpta ile bakılan bir kenti haline getireceğiz. Bunun için de inşallah Bartın’dan 2 milletvekilliğini de kazanarak Ankara’da güçlü bir şekilde çalışacağız. Hizmetlerin daha hızlı gelmesi, daha hızlı büyüme için hemşehrilerimizden güçlü bir destek bekliyoruz. Destek milletimizden, gayret bizden olacak. Gecemizi gündüzümüze katıp Bartın’a, Bartın’ın Yüzyılını yaşatacağız ” dedi. 
“Biz bir ve beraber oldukça bizim kimse yıkamaz”
Birlik ve beraberliğin önemine de değinen Kalaycı, “Teşkilatlarımızla, milletimizle çıktığımız bu yolda inancımız tam. 14 Mayıs’a kadar seçim sürecinde, 14 Mayıs’tan sonra da geçim sürecinde Bartın’ımız için milletimiz için, devletimiz için mesaimizi harcamaya devam edeceğiz. Biz de bu yolda adım atmadık yer, tokalaşmadık insanımızı bırakmayacağız. Bu uğurda da tüm teşkilatlarımızla sahadayız. Çünkü bu seçimler mega projelerin, milli projelerin hayata geçirilmesinin devamı ya da tamamı olacak seçimler. Bu seçimler güçlü Türkiye, tam bağımsız Türkiye, Eski Türkiye’yi geri getirmek isteyenlerin seçimi olacak. Bir yanda icraatlarıyla, projeleriyle seçmenimizin karşısında olan AK Partimiz, diğer yanda durdurma, yargılama, yıkma vaatleriyle oy isteyen, oy uğruna da her türlü uçuk vaadi sıralayan rakiplerimiz. Milletimiz bize inandı ve inanmaya devam ediyor. Biz de inşallah Sayın Yusuf Aldatmaz ile birlikte seçimlerden zaferle ayrılıp, milletimizin güvenine layık olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız” şeklinde konuştu. 
“Artık eski Türkiye yok”
Kalaycı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine de vurgu yaparak, “İnşallah milletimiz sandığa gidecek ve 21 yıldır olduğu gibi milleti için devleti için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımızdan yana, partimizden yana tercihini kullanmaya devam edecek. Bizim sahadan aldığımız sonuç da budur. Allah’ın izniyle Bartın’dan başlamak üzere Türkiye’mizin ve milletimizin tüm desteğiyle çok yüksek bir oy oranıyla tekrar Sayın Cumhurbaşkanımızı o makama oturtacağız. Bu süreçte önümüze çıkacak hiçbir engel bizi yolumuzdan caydıramaz, yıldıramaz. Çünkü bizin yolumuz belli, sevdamız belli. İnşallah hem ülkemiz, hem milletimiz, hem de Bartın’ımız kazanacak” dedi.

'Artık eski Türkiye yok'
'Artık eski Türkiye yok'
'Artık eski Türkiye yok'
'Artık eski Türkiye yok'