Arslan 'Elimizi herkese uzatmayı sürdüreceğiz'

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Milletvekili Adayları Yusuf Aldatmaz ve Turhan Kalaycı ile birlikte Ramazan Bayramını yoğun geçirdi.

Arslan 'Elimizi herkese uzatmayı sürdüreceğiz'

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Milletvekili Adayları Yusuf Aldatmaz ve Turhan Kalaycı ile birlikte yoğun bayram turlarına devam etti. Bayram sabahı Şadırvan’da bulunan seçim irtibat bürosunda partililerle bayramlaşarak programlarına başlayan Arslan, ardından kent merkezi, ilçe, belde ve köy turlarına devam etti. Şu ana kadar gittikleri bölgelerde adeta ayak basmadık yer bırakmayan Arslan ve milletvekili adayları turlarına ikinci gün de devam ediyor. Siyaseti bir kenara bırakarak bayramın güzelliğini yaşamaya çalıştıklarını ifade eden Arslan, bayramların küskünlüklerin sona erdiği, birlik ve beraberlik duygularının üst seviyeye çıktığı dönemler olduğunu vurguladı.

“Tartışma ortamına mahal vermeyeceğiz”

Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan, bir olduğumuzu, birlik olduğumuzu hatırlatan, kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendiren bir olgu olduğunu dile getiren Arslan, “Uzaklıkları yakın eden; akraba, komşu ve dostlarımızla görüştüğümüz, kırgınları birleştiren, küsleri buluşturan, muhabbetin tüm toplumda hissedildiği, toplumsal hayatımızın vazgeçilmez unsurlarıdır. Bayram, birlik ve beraberlik olunca güzel. Biz de bu olguyla hareket ediyoruz. Bu bayramı, gönül bağlarımızı güçlendirmemize vesile kılıp; birbirimize sıkıca sarılma, bizi birbirimize bağlama, bizi birbirimizle kardeş, dost, kılma fırsatı olarak görüyoruz. Bu nedenle merhametle, yardımlaşmayla, anlayış ve sabırla kucaklıyoruz. Bu şekilde bayramı anlamlı kılmaya çalışıyoruz. Bu süreçte de ne olursa olsun siyaset yapmamaya, tartışma ortamına mahal vermemeye özen gösteriyoruz. Ne olursa olsun vermemeye de devam edeceğiz. Ülkesine bağlı, vatanını ve milletini sevdiğine inandığımız herkese, ayrım yapmadan, ne dediğine bakmadan el uzatıyor, bayramını tebrik ediyoruz. Bayramda bu anlayışla devam edecek, elimizi herkese uzatmayı sürdüreceğiz” Dedi.