Arslan'dan Kurucaşile incelemesi

Kurucaşile İlçesine bağlı Karaman Köyü mevkiindeki yolda yaşanan heyelan dolayısıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Bartın Valisi Nurtaç Arslan, İlçe Kaymakam Vekili Eda Sel'i ve ilçedeki anaokulu, ilkokul ve ortaokul ile Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Gemi Yapım Atölyesini de ziyaret etti.

Arslan'dan Kurucaşile incelemesi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Kurucaşile İlçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak ilçeye bağlı Karaman Köyü mevkiindeki yolda yaşanan heyelan dolayısıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Arslan, fore kazık çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Kurucaşile iKaymakam Vekili Eda Sel’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Arslan, Sel’e ilçedeki görevinde başarılar diledi.

İlçedeki öğrencilerle buluştu

Nurtaç Arslan, ilçede bulunan Kurucaşile Anaokulu, Kurucaşile İlkokulu ve Ortaokulu, ile Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Gemi Yapım Atölyesini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.  Eda Sel ile İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı'nın da bulunduğu  ziyaretlerde bilginin en değerli hazine olduğunu ve bu hazineye ulaşmak için kitap okumalarının ve araştırmalarının önemine değinerek eğitimin sadece derslerle sınırlı olmadığını, hayatın her anının öğrenme fırsatı sunduğunu ifade eden Arslan, okul yönetimi ve öğretmenlerimizle de bir araya gelerek okulların ihtiyaçları ve öğrencilerimizin eğitim durumları hakkında bilgi aldı.

Ayrıca Çok Programlı Anadolu Lisesi gemi yapımı atölyesini de gezen Arslan, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden ve öğrencilerimizden bilgi aldı.