Şoförler Odasından Yeniden Refah'a ziyaret

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Başkan Yardımcı Şerafettin Kırkaya, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç ve parti yönetimini ziyaret etti.

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Başkan Yardımcı Şerafettin Kırkaya, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç ve parti yönetimini ziyaret etti. Başkan Gebiç, ziyaretleri için Başkan Uzun ve Başkan Uzun ve Kırkaya'ya teşekkür ederken Özcan Uzun, ekonomik gidişatın getirdiği koşullar ile zor durumda kalındığını söyleyerek gelen zamlara dayanacak gücün kalmadığını belirtti. Lastik, mazot ve yedek parça zamları ile baş edemez duruma gelindiğini ifade eden Uzun, taksicilere yapılan iyileştirmelerin diğer gruplara yapılmadığını, muayenede aranan araç yaş şartının doğru bir uygulama olmadığını söyledi.

Ziyarette hazır bulunan Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Kurucu Başkan Ramazan Günaydın ise mevcut sistemin kapitalist sistem olduğunu, yaşanan zorlukların sebebini sistemin yanlışlarla dolu olduğunu söyledi. Necmettin Erbakan döneminde yaşanmayan bu olumsuzlukların Yeniden Refah döneminde de yaşanmayacağının altını kaydetti. Özcan Uzun da oda üye sayısının 1250 olduğunu, Kamyoncular Kooperatifi, Minibüsler kooperatifi ve şahıs işletmeler bünyesinde sadece Belediye Halk Otobüsleri dışında fiyat rayiçlerini belirlediklerini hatırlattı. Oda üyelerine yol yardımı gibi faaliyetleri olduğunu da ifade etti.

Şerafettin Kırkaya da mevcut durumdan duyulan rahatsızlıkları dile getirerek tüm sivil toplum kuruluşları ve odaların ses getirecek adımların atılması için çalışmaları gerektiğini söyledi. Ziver Gebiç ise mevcut durumdan kaynaklı olumsuzluklara son verilmesi adına destek istedi.

Bakmadan Geçme