AK Parti Teşkilatı iftarda buluştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı iftarda bir araya gelen AK Parti Bartın Teşkilatı, hem 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin startını verdi hem de birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti Bartın Teşkilatı, Ramazan dolayısıyla düzenlediği iftarda bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un da katıldığı iftarda teşkilat, hem 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin startını verdi hem de birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kuran-ı Kerim okunarak dualar eşliğinde oruçlarını açan AK Parti Bartın Teşkilatı ailesi bir anlamda seçimlere de hazırız mesajı verdi. İftardaki konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan şunları söyledi:

“Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor ve bu sayede sizlerle birlikte olmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Milli mücadelenin ardından 27 yıl tek parti yönetiminde kalan Türkiye'de Müslüman Türk halkı ötekileştirilmiş, yokluk içerisinde bırakılmış, tarihinden ve inançlarından koparılmaya çalışılmıştır. Milletimiz bu gidişata 1950 yılında “Yeter söz milletindir” diyerek son vermiştir. Fakat ülke üzerinde hain emelleri olanlar boş durmamış 1960 ihtilali ile milletimizin özüne dönmesine ve kalkınmasına engel olmaya çalışmışlardır. Rahmetli Özal döneminde bir nebze kalkınma yaşansa da pusuda bekleyen şer odakları tekrar girişimde bulunarak ülkemizi koalisyon ve ekonomik sıkıntılarla baskı altında tutmaya çalışmıştır.

“Neden yeniden Recep Tayyip Erdoğan?”

2001 yılında kurulan AK Partimizin milletimizin umudu olarak 2002 yılında iktidar oldu. Koalisyonlarla yönetilen krizin biri bitmeden yenisi başlayan eski Türkiye geride kaldı. Neden yeniden Recep Tayyip Erdoğan? Yıllarca inancından dolayı ötekileştirilenlere ve inancını özgürce yaşamak isteyenler için Recep Tayyip Erdoğan. IMF kapılarında dilenen Türkiye'en IMF defterini kapatıp “İsterseniz size borç verelim” dediği için Erdoğan. Senet imzalamadan hastamızı, cenazemizi alamadığımız bir dönemden sağlık reformlarıyla, şehir hastaneleriyle, bir can bile olsa onun için havalanan ambulans helikopterleriyle modern bir ülkeye yakışır sağlık hizmeti sunduğu için yeniden Recep Tayyip Erdoğan. Hava yolunu halkın yolu yaptığı için yeniden Erdoğan. Yerli arabamız TOGG'u yaptığı için yeniden Recep Tayyip Erdoğan. Bölgemizin ev sahipliğini yaptığı Filyos Projesiyle doğalgazda dışa bağımlılığımızı kaldırdığı için yeniden Recep Tayyip Erdoğan.

“14 Mayıs seçimleri dünyanın en önemli seçimidir”

14 Mayıs seçimleri dünyanın en önemli seçimidir. Bu yolculukta elbet işimiz zor. Pandemi ve sonrasındaki küresel ekonomik sıkıntının etkilerini tabiî ki zaman zaman ülkemizde de yaşıyoruz. Bu zor zamanları hep birlikte kenetlenip ve yine Erdoğan diyerek hep birlikte aşacağız. Ülkemiz son yıllarda çok badireler atlattı. Yangınlar oldu, hükümetimiz anında müdahale etti. Terör oldu, hükümetimiz anında müdahale etti. Asrın felaketi olan 11 ilimizin yaşadığı acıyı hepimiz derinden hissettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söz verdiği gibi 1 yıl gibi kısa süre içerisinde bütün şehirlerimizi ayağa kaldıracağız.

“İlimizden 2 milletvekilini kazanacağız”

Geleceğimizi Türkiye Yüzyılı yapmak için yine yeniden AK Parti ve yine Cumhur İttifakı yeniden Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde milletimizin istiklal ve bekası için siyasi görüşü ne olursa olsun tüm hemşerilerimizi Cumhur İttifakı altında birleşerek oy pusulasında birinci sırada olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermelerini talep ediyorum. Milletvekili seçimlerinde ilimizden 2 milletvekilini de kazanarak Cumhurbaşkanımıza Mecliste en güçlü desteği verebilmek için oyumuzu AK Parti'ye vereceğiz. 14 Mayıs akşamı Bartın'dan tüm Türkiye'ye desteğimizi haykıracağız. Bartın'ımızı ilçeleriyle, beldeleriyle, köylerimizle büyütmeye devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme