Alpay Balık son yolculuğuna uğurlandı

Bartın iş dünyası ve spor kamuoyunun saygın isimleri arasında yer alan Alpay Balık son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde avluya sığmayan kalabalık yolda saf tuttu. Babasını ebediyete uğurlayan Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşadı.

Alpay Balık son yolculuğuna uğurlandı

Bartınlı iş insanı ve Polisgücü Spor Kulübünün eski başkanlarından Alpay Balık 82 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Balık için Aşağı (Şadırvan) Camii de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazı öncesinde Alpay Balık’ın oğlu Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve kuzeni TSO Başkanı Halil Balık taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcıları Abdullah Akdaş, Miraç Akbulut, Uğur Karakaya, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda iş insanı ve vatandaş katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alpay Balık’ın cenazesi Halatçıyaması Asri Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Bartın Hergün Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.