Cihan Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bartın'ın başarılı iş insanlarından Eroğlu Enerji Tarım Turizm Nakliye firmasının sahibi Erkan Eroğlu'nun babası Cihan Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Cihan Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bartın’ın başarılı iş insanlarından Eroğlu Enerji Tarım Turizm Nakliye firmasının sahibi Erkan Eroğlu’nun babası Cihan Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı. Eroğlu için Şadırvan Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın gibi birçok siyasetçi, iş insanı, Eroğlu ailesi ve akrabaları ile sevenleri katıldı. Cihan Eroğlu ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla ailesinin ve sevenlerinin göz yaşları arasında Halatçı Yamasındaki aile mezarlığına defnedildi.

Tunç’tan baş sağlığı mesajı

Grup Başkanvekili Tunç, Cihan Eroğlu için “Bartın ticaretinin başarılı iş insanlarından Eroğlu Enerji Tarım Turizm Nakliye firmasının sahibi Erkan Eroğlu’nun babası Cihan Eroğlu’nu Bartın Şadırvan Camii’nden Hakk’a uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, Eroğlu ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” sözleriyle Allah’tan rahmet dilerken Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte törene katılan Cemal Akın da yakınlarına ve Eroğlu ailesine başsağlığı dileyerek merhuma Allah’tan rahmet diledi.

Bartın Hergün Gazetesi olarak biz de Cihan Eroğlu’na Allah’tan rahmet Eroğlu ailesine baş sağlığı diliyoruz.