Alemdar 'adaylıktan çekildi' söylemlerini yalanladı

CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Adayı Yonca Alemdar, CHP'de delege seçimleri sürerken adaylıktan çekildiğine dair söylemlerin gerçeği yansıtmadığını ve hala Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Alemdar 'adaylıktan çekildi' söylemlerini yalanladı

CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Adayı Yonca Alemdar, CHP’de delege seçimleri sürerken adaylıktan çekildiğine dair söylemlerin gerçeği yansıtmadığını ve hala Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Kongre süreci başlar başlamaz adaylığını açıkladığını ifade eden Alemdar “Cumhuriyet Halk Partisi delege seçimleri sürerken, Bartın Merkez İlçe Başkanlığı adaylığından çekildiğime dair gerçekdışı söylemlerin yayıldığını öğrenmiş bulunuyorum. Kongre süreci başlar başlamaz Bartın İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklamıştım, bu kararımdan dönmedim. Adaylıktan çekilmek bir yana kongre çalışmalarıma yoğun şekilde devam ediyorum. Partililerimizle görüşüyor, önerilerini ve şikayetlerini dinliyor ve partililerimizden, delegelerimizden adaylığıma olan desteklerini artan şekilde alıyorum” dedi.

“Karşıma, dedikodu ve yalanla değil, bir aday ile çıkın”

Bu söylemleri yapan kişileri tanıdığını kaydeden Yonca Alemdar “Bu yanıltıcı ve gerçekdışı bilgiyi yayan şahısları tanıyor ve şiddetle kınıyorum. Karşıma, dedikodu ve yalanla değil, bir aday ile çıkmaya davet ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi üyelerini ve delegelerini Ağustos ayında gerçekleşecek Merkez İlçe kongremize davet ediyor ve Bartın Merkez İlçe Başkanlığı yolculuğumda her birinizin desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.