430 Euro'luk iğne evladının hayatını kurtaracak

Elazığ'da meydana gelen depremde sakatlanan ve yaşamına Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sarımsak işçisi olarak çalışan ve bir evladını kaybeden Ünal Gül, diğer evladını kaybetmemek için hayırseverlerden yardımlarını bekliyor. Oğlu Beytullah Gül'ü kaybetmek istemeyen Baba Gül, 430 Euro tutan iğneyi oğluna yaptırabilmek için hayırseverlerden iğne desteği istiyor.

430 Euro'luk iğne evladının hayatını kurtaracak

Elazığ’da meydana gelen depremde sakatlanan ve yaşamına Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sarımsak işçisi olarak çalışan ve bir evladını kaybeden Ünal Gül, diğer evladını kaybetmemek için hayırseverlerden yardımlarını bekliyor. Baba Gül, küçük kızını beyin tümürü nedeniyle kaybeden aynı hastalığa yakalanan oğlu Beytullah Gül’ü kaybetmek istemiyor.

430 Euro tutan iğneyi oğluna yaptırarak hayatta kalması için gece gündüz arayış içerisinde olduğunu ve  aynı hastalığa yakalanan oğlunun beyninden ameliyat olduğunu anlatan Gül, “SANDOSTATİN” isimli iğne olması gerekiyor ve bunun ücretide 430 Euro ilaç Türkiye’de bulunmuyor ve yurt dışından gelmesi gerekiyor. Bu ilaçtan oğluma Ankara Şehir Hastanesinde 2 kez yapılması gerekiyor. Oğlumu da kaybetmek istemiyorum. İlacı alabilecek hiçbir gücümüz yok. Çaresiz kaldım” dedi

Yardım severlerden destek bekleyen baba Gül, “Bana yardım etmek isteyenler çocuğumun ilacını alarak tedavisini   yaptırabilecek hayırseverlerden yardım bekliyorum Telefon numarası  (0 530 449 67 38 ) dedi.