Aldatmaz 'TOKİ konutlarında sona gelindi'

Bartın'da hafta sonu yapımı devam eden Millet Bahçesiyle Dallıca TOKİ konutlarını inceleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 16 derslikli ilkokul, cami ve ticaret merkezinin yer aldığı 424 ve 158 TOKİ konutunda sona yaklaşıldığını açıkladı.

Aldatmaz 'TOKİ konutlarında sona gelindi'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’da hafta sonu yapımı devam eden Millet Bahçesiyle Dallıca TOKİ konutlarını inceledi. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ın da olduğu incelemede TOKi İdaresi Uygulama Şube Müdürü Mustafa Altay Arık ve yetkililerden bilgi alan Milletvekili Aldatmaz, “Yöresel ve yatay mimari tarzında mahalle kurgusu ile projelendirilen içinde 16 Derslikli ilkokul, cami ve ticaret merkezinin yer aldığı 424 Konut ve 158 Konut’un bulunduğu  Dallıca TOKİ konutlarında sona yaklaşıyoruz. Türkiye Yüzyılı için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Aldatmaz: “Türkiye’nin en prestijli millet bahçelerinden olacak”

Şube Müdürü Arık ve TOKİ yetkilileriyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Gölbucağı Mahallesinde yapılan Millet Bahçesindeki çalışmaları da inceleyen Yusuf Ziya Aldatmaz “ Bartın şehir merkezinin tam ortasında halkımızın nefes alabileceği Bartın’a prestij kazandıracak bu önemli proje Türkiye’nin en prestijli millet bahçelerinden birine sahip olacak olan Bartın’da ışıl ışıl yemyeşil bir kent yaşamı bizi bekliyor. Hayırlı olsun. Bartın’a değer” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanlarıyla toplantı

Aldatmaz ayrıca İl Başkanlığında AK Partili Belediye Başkanlarıyla da bir araya geldi. İl Başkanı Arslan’ın da bulunduğu toplantıda Yusuf Ziya Aldatmaz Ulus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun, Kozcağız Belediye Başkanımız Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanımız Yaşar Dönmez ve Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Bozkurt’la beldelerdeki belediye çalışmaları ve yapılabilecek projelerle ilgili istişarelerde bulundu.