Aldatmaz sözünde durdu

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Spor Toto Başkanlığından Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ödenek ile gençlerimize ve spor severlere söz verdikleri işlerin tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulduğunu söyledi.

Aldatmaz sözünde durdu

Bartın’ın gençlik ve spor alanında önemli yatırımlara sahne olduğunu ve ihtiyaçlar doğrultusunda bu yatırımlara devam edeceklerini belirten Milletvekili Aldatmaz; “Spor Toto Başkanlığımızla imzaladığımız protokol ile Köksal Toptan Anadolu Lisesi ve Kozcağız Spor salonu zemin kaplaması yenilenmesi işini, Kumluca Beldemize ve Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesine 25m x 50m ebatlarında halı sahaları yaptık. Daha önceden aktardığımız ödenek ile de iki yıl önce yaşadığımız selde zarar gören Kozcağız Stadyumunun sentetik zeminin yeniledik, gerekli onarım çalışmalarını yaptık.

Yine Gençlik ve spor Bakanlığımızdan aktardığımız ödenek ile uzun zamandır hemşehrilerimizin ve spor camiamızın talebi olan Ömer Tepesi mevkiinde gece aydınlatmalı suni çim zeminli bir antrenman sahasının da yapımına teknik çalışmaların bitirilmesi ile başlayacağız ve kısa sürede tamamlayarak sporcularımızın ve spor severlerimizin hizmetine sunacağız.” Dedi.

Milletvekili Aldatmaz AK Parti iktidarları döneminde Gençlik ve Spor yatırımlarından faydalanmamış bir ilçemiz, beldemiz bulunmamakta. Tüm ilçe ve beldelerimize sentetik zeminli futbol sahaları yaptık. Bartın merkezde Ömer tepesi mevkiini kapalı spor salonu ile, yüzme havuzu ile, gençlik merkezi ile, sporcu fabrikası ile, futbol sahası ve şimdi yapılacak olan antrenman sahası ile bir spor üssü haline getirdik. Bundan sonra da Hemşehrilerimizin özellikle de gençlerimizin sporla iç içe sağlıklı ve sosyal bir hayat sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa neye ihtiyaç varsa yapmaya devam edeceğiz." Dedi.

Milletvekili Aldatmaz desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'a çok teşekkür ediyorum dedi.