Aldatmaz 'Halkımızın kararı net'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz partisinin eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile Bartın'da sayısız yatırıma imza attığını ve bu yatırımların yeni dönemde de devam edeceğini söyleyerek, 'Bizler kararlıyız, Bartın kararlı. Halkımızın kararı net. İlimiz büyümeye ve gelişmeye devam diyecek. AK Parti'nin zaferi bir kez daha Bartın'ın zaferine dönüşecek.' Dedi.

Aldatmaz 'Halkımızın kararı net'

AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürmeye devam ediyor. Bartın’ın köy ve mahallerinde her gün binlerce insanla temas kuran Aldatmaz, vatandaşların sorun ve taleplerini de yerinde dinliyor.

“Halkımız bu seçimlerin öneminin farkında”

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için kritik bir değere sahip olduğunun altını çizen AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz, “14 Mayıs seçimleri AK Parti ile bugüne dek olduğu gibi yeni dönemde de Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi, hizmet ve eser siyasetinin devam etmesi noktasın çok kritik bir değere sahip. Halkımızda bu seçimlerin neden ve ne derece önemli olduğunun farkında. 14 Mayıs günü tüm vatandaşlarımız sandıklara giderek vatandaşlık görevi olan oy verme işlemini ifa edecek. İddia ediyoruz, bu seçim oy kullanma oranının en yüksek olacağı seçim olacak. Çünkü halkımız ülkesinin yarınları, çocuklarının geleceği için taşıdığı sorumluluk bilinciyle hareket edecek. Türkiye’mizin her yanını dev yatırımlarla buluşturan ve yine ülkemizi dünyada da söz sahibi yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve laf değil hizmet üreten AK Parti’ye çok güçlü bir şekilde destek sunacak. Vatandaşlarımız bu ülkenin yarınlarına sahip çıkmaya devam edecek. Bunu gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, yaptığımız toplantılarda, insanlarımızla buluştuğumuz sohbetlerde birebir görüyoruz.” dedi.

“Tüm kadrolarımızla tek yürek sahadayız”

AK Parti’nin tüm kadrolarıyla tek yürek halinde sahada olduğunu da belirten Milletvekili Adayı Aldatmaz konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere hep destek olan halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Seçime sayılı günler kala vatandaşlarımız net bir şekilde bizlere olan desteklerini açık yüreklilik ve samimiyetle ifade ediyorlar. Bizlerde teşkilatımızın tüm kadrolarıyla sahadayız. Tek yürek halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gece gündüz demeden halkımızla buluşuyoruz. Hemşehrilerimizle sohbet ederken, taleplerini dinliyoruz. Ziyaret ve programlarımızda misafirperverlikleriyle bizleri ağırlayan ve destek mesajlarıyla bizleri onurlandırıp gönülden kucaklayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Halkımızın bu güçlü desteğine layık olmak adına daha da azimle çalışacağız. Yılmayacağız, usanmayacağız ve ilimizin her yanına hizmet taşımayı sürdüreceğiz. İlimizi geçmiş dönemlerde olduğu gibi dev yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs 2023 seçimleri ile Bartın’ın önünde yeni yollar açarken yeni fırsatların da kapısı olacak. Bir hedefimiz var. Bu hedef, ilimizi büyümede, gelişmede ve kalkınmada Türkiye Yüzyılı’nın sembol şehrine dönüştürmek. Bizler gücünü her platformda ortaya koyan, politik ve ekonomik alanlarda istediğini koparan bir Bartın için görevde olacağız. Amasra’dan Kurucaşile’ye, Ulus’tan Kozcağız’a, Kumluca’dan Hasankadı’ya, Abdipaşa’dan Arıt’a, Zafer’den Başköy’e, Şirinler’den Hatipler’e kadar her bölgemizin sorumluluğu üstümüzde olacak. Halkımıza hizmet için koltuğunda oturanlardan değil sahada insanına koşanlardan olacağız. Fırsatları kaçırmayan ve yeni fırsatlar yaratmak için kapı kapı dolaşmaktan çekinmeyen bir anlayışla görevde olacağız.

“Bartın bölgesinde lider kent vasfı kazanacak”

Ülkemizin son 20 yıllık süreçte ne denli büyük adımlar attığını herkes görüyor ve vicdan sahibi herkes dile getiriyor. Türkiye sadece kendi içinde gelişip büyümedi. Bölgesinde istikrar sağlarken dünyada söz sahibi oldu. Bunu Rusya-Ukrayna savaşında hep birlikte gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek Rusya ve Ukrayna ile olan temaslarında gerekse Avrupa ile olan temaslarında Türkiye’nin gücüne hep birlikte şahitlik ettik. Terörle mücadeledeki kararlı duruşumuz, savunma sanayiindeki atılımlarımız tüm dünyanın dikkatini çekti. Yollar, köprüler, tüneller, barajlar derken artık Türkiye kendi insansız hava araçlarını hatta kendi insansız savaş uçaklarını üretebilen bir ülke konumuna ulaştı. Bu atılımlarımız milletimizi onurlandırırken dünyadaki mazlumlara da umut oldu. Kendi imkanlarımızla ordusunun karadaki, denizdeki ve havadaki ihtiyacını karşılayabilen bir Türkiye gerçeği var. Savaş gemileri, helikopterler, akıllı mühimmatlar, İHA’lar ve insansız savaş uçakları üretebilen Türkiye’de büyüme ve gelişme devam edecek. Halkımız 14 Mayıs günü Türkiye’nin gelişmesine ve büyümesine ‘devam’ diyecek. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve milletine hizmet üreten AK Parti’ye olan güvenini, inancını bir kez daha kararlılıkla, inançla gösterecek. Kadirşinas milletimiz 14 Mayıs'ı, Türkiye Yüzyılı'nın dönüm noktası yapacak. Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin sadece gelecek 5 senesini değil gelecek yüzyılını şekillendirecek. Bartın’da tüm seçimlerde olduğu gibi aynı kararlılıkla sandığa gidecek. Türkiye Yüzyılı’nda Bartın gelişim ve kalkınmada atak yapacak iller arasında yerini alacak. Bölgesinde lider kent vasfı kazanacak. Bizler kararlıyız, Bartın kararlı. Halkımızın kararı net. İlimiz büyümeye ve gelişmeye devam diyecek. AK Parti’nin zaferi bir kez daha Bartın’ın zaferine dönüşecek.”