Aldatmaz 'Cumhurbaşkanımıza rekor destek sunacağız'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Bartın halkının rekor bir orana imza atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini sunacağını kaydetti.

Aldatmaz 'Cumhurbaşkanımıza rekor destek sunacağız'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz 14 Mayıs seçimlerinin ardından kentin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri içinde çalışmalarını sürdüren Milletvekili Aldatmaz, “Bartın halkı 28 Mayıs günü rekor bir katılımla sandığa gidecek ve yine rekor bir oy oranına imza atarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini sunacak. Türkiye’miz bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke olarak gelişmeye, büyümeye devam ederken ilimizde Türkiye Yüzyılı’nın kalkınmada ve gelişmede sembol şehirlerinden birine dönüşecek.” Dedi.

“28 Mayıs demokrasi şöleni olarak tarihe geçecek”

Aldatmaz açıklamasında, “14 Mayıs seçimleri ülkemiz genelinde huzurlu, güvenli ve demokrasiye yakışır bir biçimde tamamlandı. Seçim sürecinin ilk bölümünün toplumumuzun kültür ve ahlakına yakışır bir şekilde tamamlanmasında katkıları olan tüm siyasi parti temsilcilerine ve kıymetli halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hangi siyasi görüşü temsil ederse etsin biz siyasilerin, vatandaşlarımızın sandığa yansıyan iradesine ve takdirlerine saygı göstermesi çok önemli. Nitekim 28 Mayıs günü Türkiye yeniden sandık başına gidecek ve Cumhurbaşkanını seçecek. Tıpkı 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs günü de huzur ve güven içinde seçimleri tamamlayacağımıza inancımız tamdır. Bizler bu hususta üzerimize düşen sorumluluk bilinci ile hareket etmeye devam edeceğiz. İlimiz özelinde tüm siyasi parti temsilcilerinin de aynı duyarlılık ve sorumluluk bilinci ile hareket edeceğinden kuşku duymuyoruz. 28 Mayıs Türkiye’miz ve ilimiz için demokrasi şöleni olarak tarihe geçecek bir gün olacak.” dedi.

“Halkımız rekor bir katılımla sandığa gidecek”

Bartın’ın 28 Mayıs’ta rekor bir katılımla sandığa gideceğini ve yine rekor bir oy oranına imza atarak Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini göstereceğini belirterek açıklamasını sürdüren Aldatmaz şunları söyledi, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,51 gibi en yüksek oyu alan aday olarak ülkemiz insanının güvenine nail olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde ülkemiz rekor bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımıza yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde yetki sunacaktır. Bartın ilimizde de vatandaşlarımız rekor bir katılımla sandığa gidecek ve yine rekor bir oy oranına imza atarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini sunacaklardır.

“Türkiye dünyada söz sahibi oldu”

Ülkemizin geride kalan 21 yıllık süreçte ne denli büyük adımlar attığını herkes görüyor ve vicdan sahibi herkes dile getiriyor.  Türkiye sadece kendi içinde gelişip büyümedi. Bölgesinde istikrar sağlarken dünyada söz sahibi oldu. Bunu Rusya-Ukrayna savaşında hep birlikte gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek Rusya ve Ukrayna ile olan temaslarında gerekse Avrupa ile olan temaslarında Türkiye’nin gücüne hep birlikte şahitlik ettik. Terörle mücadeledeki kararlı duruşumuz, savunma sanayiindeki atılımlarımız tüm dünyanın dikkatini çekti. Yollar, köprüler, tüneller, barajlar derken artık Türkiye kendi insansız hava araçlarını, savaş uçaklarını, gemilerini üretebilen bir ülke konumuna ulaştı. Bu atılımlarımız milletimizi onurlandırırken dünyadaki mazlumlara da umut oldu.

“Halkımız hizmet ve eser siyasetinin devam etmesini istiyor”

Ordusunun karadaki, denizdeki ve havadaki ihtiyacını kendi imkanları ile karşılayan Türkiye’nin sanayide ve teknoloji de attığı adımlarda ortadadır. Halkımız 28 Mayıs günü Türkiye’nin gelişmesine ve büyümesine ‘devam’ diyecek.  Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenini, inancını bir kez daha kararlılıkla, inançla gösterecek.  Kadirşinas milletimiz 28 Mayıs'ı, Türkiye Yüzyılı'nın dönüm noktası yapacak.  Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferi ülkemizin zaferine dönüşecektir. Halkımız ülkemizin gelişmesi, büyümesi, hizmet ve eser siyasetinin devam etmesini istiyor. Halkımız ülkesinin yarınları, çocuklarının geleceğini düşünüyor. Bu bilinç ve sorumlulukla vatandaşlarımız Türkiye’mizin her yanını dev yatırımlarla buluşturan ve ülkemizi dünyada söz sahibi yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok güçlü bir şekilde destek sunacak. Vatandaşlarımız bu ülkenin yarınlarına, evlatlarının geleceğine sahip çıkmaya devam edecek.”

“Her daim hizmetin odağında olacağız”

Açıklamalarının son bölümünde Bartın halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti’ye ve şahsına verdiği destekten dolayı da teşekkür eden Aldatmaz, “14 Mayıs seçimlerinde halkımız Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 56,1 oy oranı ile desteğini gösterdi. 74 bin 428 vatandaşımız sandığa giderek Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğini sundu. Yine vatandaşlarımız eser ve hizmet siyasetinin temsilcisi AK Parti’mize yüzde 36,95 oy oranıyla destek verdi. Halkımız Bartın’da AK Parti’nin geçmiş seçimlerdeki gibi 1’inci parti olmasına katkı sağladı. Bizler halkımızdan aldığımız yetkiyle görev yaparken Bartın’ı bölgesinde lider bir şehre dönüştürmenin gayretinde olacağız. Hemşehrilerimiz ile her platformda ve her ortamda bir araya gelmeye devam edip sorunlarını yerinde ve dikkatle dinleyeceğiz. Taleplerini not alıp yerel yönetimler ve genel bazlı çalışmalara öncülük edeceğiz. Halkımızın güçlü desteğine layık olmak adına azimle çalışacağız.  Her daim hizmetin odağında olacağız.

“Hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum”

AK Parti iktidarlarında dev yatırım ve eserlerle buluşan ilimizde devam eden yatırımların takipçisi olurken yeni yatırımlar için çalışacağız. Bartın’ı TBMM’de temsil ederken Bartın halkının ihtiyaç duyduğu her anda yanında yer alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs seçim sürecinin ilk gününden itibaren bizleri  destekleriyle onurlandıran, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde ve mahallelerimizde bizleri gönül dostu olarak kabul edip ağırlayan tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Hep söylediğimiz gibi, bizim sevdamız Bartın.  Bu sevda için çarpan kalbimizle ilimizi büyümede, gelişmede ve kalkınmada Türkiye Yüzyılı’nın sembol şehrine dönüştürmek için gece gündüz çalışacağız. Amasra’dan Kurucaşile’ye, Ulus’tan Kozcağız’a, Kumluca’dan Hasankadı’ya, Abdipaşa’dan Arıt’a, Zafer’den Başköy’e, Şirinler’den Hatipler’e kadar her bölgemizin sorumluluğunu yüreğimizde taşıyacak, eksikliklerin giderilmesi, sorunların çözülmesi, taleplerin karşılanması adına ne gerekiyorsa yapacağız.” Şeklinde konuştu.