Aldatmaz 'Bartın'ı eserlerle donatacağız'

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara'da gerçekleşirken program sonrası açıklamalarda bulunan Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, '14 Mayıs 2023 gününden sonra da milletimizin hizmetinde olmaya, Bartın'ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi yarında millete hizmet için gece gündüz demeksizin çalışacağız' dedi.

Aldatmaz 'Bartın'ı eserlerle donatacağız'

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara’da gerçekleşirken AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı’nın yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı programda adeta Bartın rüzgarı esti. Başkentte Bartın rüzgarı esti Programın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bartın 1. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın katılımlarıyla gerçekleşen Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında bir kez daha AK Parti kadrolarının kenetlenişine şahit olduk. Milletine hizmet için gecesini gündüzüne katan AK davanın mensupları Ankara’da yeniden tarih yazdı. Programa geniş katılım sağlayan teşkilatımızda başkentte adeta Bartın rüzgarı estirdi. Bugün Ankara’da esen Bartın rüzgarı kentimize kazandıracağımız nice yatırımlar ve nice hizmetlerin habercisi” dedi.

“Bartın’ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz”

Aldatmaz değerlendirmelerine şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce defalarca dile getirdiği gibi bizim siyaset anlayışımız eser ve hizmet odaklıdır. İcraatların, eserlerin temel alındığı bu siyaset anlayışı ile milletimize bugün kadar sayısız dev hizmetlerde bulunduk. 14 Mayıs 2023 gününden sonra da milletimizin hizmetinde olmaya, Bartın’ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi yarında millete hizmet için gece gündüz demeksizin çalışacağız. Tüm enerjimizle başta Bartın’ımız olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için hizmet üretemeye, eser üretmeye, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Ak davanın ak neferleri olarak samimiyetle çalışacak, hakkın rızası için halka hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Kent merkezimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizdeki yatırımların takipçisi olacak, köylerimizde bugüne dek sunduğumuz yatırımlarla kazanılmış refah seviyesini yeni ve yerinde hizmetlerle çok daha yukarıya taşıyacağız. Aciliyet ve önem sırasına göre ilimize yeni yatırımlar kazandırmanın derdinde olacağız. Bartın için çarpan kalbimizle Bartın halkımızın hizmetinde olacağız.

“Türkiye Yüzyılını birlikte yaşayacağız”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Bartın’a sayısız hizmet ve eser kazandırırken ülkemizin bekası, gençlerimizin yarınları içinde çalışacağız. Bugün ülkemizin; siyasi, ekonomik, teknolojik, askeri ve istihbari altyapısıyla kendi politikalarını üretecek ve uygulayacak seviyeye gelmiş olması tüm halkımızın takdirini kazanmıştır. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma kadar Türkiye’nin dört bir yanında kurulan güçlü altyapı ile kentlerimizi yatırımlarla donatmaya ve halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Milletimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan güveni 14 Mayıs günü bir kez daha zuhur edecek ve aziz milletimizle Türkiye Yüzyılını birlikte yaşayacağız.”