6'lı masa Bartın'da toplandı

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 14 Mayıs seçimleri dolayısıyla kapanmasıyla birlikte Bartın'da seçim startını veren CHP Bartın Milletvekili ve Adayı Aysu Bankoğlu, 6'lı masanın Bartın ayağında konuştu.

6'lı masa Bartın'da toplandı

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 14 Mayıs seçimleri dolayısıyla kapanmasıyla birlikte Bartın’da seçim startını veren CHP Bartın Milletvekili ve Adayı Aysu Bankoğlu, 6’lı masanın Bartın ayağında konuştu. Partisinde yeniden aday gösterilmekten büyük gurur duyduğunu belirten Milletvekili Bankoğlu, “Beni tekrar adaylığa layık gören partime, tüm Bartınlı hemşehrilerime ve ülkemizin tüm yurttaşlarına teşekkür ediyorum. İlk iş CHP’li parti yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Hepimizin bildiği gibi 14 Mayıs seçimleri ülke tarihinin en önemli yol ayrımlarından birisi. Öncelikle tüm hemşehrilerimin sandık başına giderek iradelerini yansıtmalarını, en önemli yurttaşlık görevlerinden olan seçime katılımlarını rica ediyorum” dedi.

“İki kadın milletvekili çıkarmak Bartın için büyük gurur”

Millet İttifakı içinde yer alan İyi Parti’nin Bartın Milletvekili adayı Av. Ceyda Sargın ile bir araya gelen  Bankoğlu “İttifak ortaklarımızdan İyi Parti’nin kıymetli adayı meslektaşım Ceyda Sargın’a başarılar diledim. Üstelik kentimizden ikinci bir kadın milletvekili çıkacak olması kentimiz için de Meclis’imiz için de büyük gurur. İnşallah yeni dönemde halkımızın verdiği yetkiyle Meclis’e gittiğimizde sadece Türkiye için değil, Bartın için de yepyeni bir dönem başlayacak” şeklinde konuştu.

“Fikirlerimizi paylaşıp, başarılar diledik”

 Yaklaşan seçimle yapılması gereken çok iş, çözülmesi gereken çok büyük sorunlar olduğunu kaydeden Aysu Bankoğlu, “Bartın'da 6'lı masayı temsilen İl Başkanımız Selim Karakaş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İlker Aksoy, Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Deva Partisi İl Başkanı Ali Yıldırım, DP İl Başkanı Hamit Güngör ve Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç ile toplandık. İttifak olarak beraber çıktığımız yolda Bartınlılara 14 Mayıs sonrasında Türkiye’de nelerin düzelmeye başlayacağını anlatmamız gerektiğini konuştuk. Fikirlerimizi paylaşıp, başarılar diledik” açıklamasında bulundu.