Aldatmaz 'Bartın'ı 2 milletvekiliyle temsil edeceğiz'

Ülkeyle birlikte Bartın'ın da kitlendiği 14 Mayıs seçimlerine aralıksız hazırlanan AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, 'İlimizi yeni dönemde 2 milletvekili ile güçlü bir şekilde temsil ederek Bartın'ın büyümesi, gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız.' Dedi.

Aldatmaz 'Bartın'ı 2 milletvekiliyle temsil edeceğiz'

Bartın halkının 14 Mayıs tarihinde tercihini kararlı bir şekilde istikrar ve güvenden yana kullanacağını söyleyen AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Halkımızın güçlü desteği ile 14 Mayıs günü elde edeceğimiz başarı Bartın’ın başarısı olacak. İlimizi TBMM’de iki milletvekili ile güçlü şekilde temsil ederek yeni dönemde de Bartın’a dev yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

“2 milletvekiliyle çok daha güçlü olacağız”

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz teşkilat mensuplarıyla birlikte seçim sürecindeki temaslarına devam ediyor. AK Parti kadrolarının birlik ve beraberlik içinde sürdürdüğü seçim çalışmalarında Milletvekili adaylarına gösterilen yoğun ilgi de dikkat çekiyor. Halk buluşmalarında vatandaşlara hitap eden AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz, “14 Mayıs seçimlerinde Bartın halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan güvenini güçlü bir şekilde ortaya koyarak gösterecek. Bunu gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ve katıldığımız programlarda net bir şekilde görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Bartın’ı yeni dönemde 2 milletvekili ile Ankara’da temsil edeceğiz. İlimizi 2 milletvekiliyle çok daha güçlü bir şekilde temsil etmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

“Gecemizi gündüzümüze katarak çalışcağız”

Aldatmaz yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi: “14 Mayıs seçimleri öncesinde mahallelerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. İnsanlarımız AK Parti’ye olan güvenlerini her ortamda net bir şekilde ve yüksek sesle ifade etmeye devam ediyorlar. Halkımız, AK Parti’nin istihdam olanakları sunan sanayi atılımlarını, savunma sanayinde dışa bağımlılığımızı günden güne eriten çalışmaları yakından takip ediyor. AK Parti döneminde yapılan çalışmalar halkımız tarafından takdirle karşılanıyor. Sağlık, eğitim, ulaşım, tarım gibi her alanda devrim niteliğinde atılımlara imza atan AK Parti gelecek döneminde güven duyulan partisi. Bizlerde bu güvene layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmayı sürdüreceğiz. AK Parti ile Türkiye büyümeye, gelişmeye ve dünyada söz sahibi olmaya devam edecek.

“Halkımızın yaşam kalitesi yükselecek”

Halkımızın yaşam kalitesi yükselecek, refah payı artacak. İlimizde yeni dönemde dev yatırımlar almayı sürdürecek. 20 yılda Türkiye’yi baştan sona donatan eser ve hizmet siyaseti anlayışı Türkiye Yüzyılı’nda daha da ileri bir noktaya taşınacak. AK Parti döneminde atılan dev adımların ortaya koyduğu güçlü Türkiye gerçeği 14 Mayıs sonrasında da Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edecek. İlimiz alacağı yeni yatırımlarla vizyon şehirlerden biri olacak. Yeni dönemde istihdam ve kalkınma öncelikli yatırımlar önceliğimiz olacak. Yatırımcıları ilimize çekme konusunda gayret gösterirken mevcut taleplerin karşılanması içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Gençlerimizin önünü açacak, kadınlarımıza istihdam fırsatları yaratacak her bir çalışmanın peşinde koşacağız. Herkes şahit olacak, AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonunda Bartın’ımız bu yüzyılın parlayan yıldızları arasında yerini alacak.