Akın 'Ulaşılabilir vekil olacağız'

Bartın kent merkezi başta olmak üzere ilçelerde, beldelerde ve köylerde ara vermeden seçim çalışmalarını sürdüren MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, 'Halkımızın güçlü desteği ile göreve geldiğimizde gerek hizmetlerimizle gerekse vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında yer alarak özlenen tabloyu oluşturacağız. Bunun sözünü veriyoruz' dedi.

Akın 'Ulaşılabilir vekil olacağız'

Milletvekili Adayı Cemal Akın seçim çalışmaları boyunca vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söylerken, “İlimizin gelişmesi, kalkınması ve vatandaşlarımızın her daim yanında yer alarak hizmette bulunmak üzere Milletvekili Adayı olarak çıktığımız kutlu yolda karşılaştığımız sevgi seli için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizin her yanında vatandaşlarımız bizi sıcak, samimi bir şekilde karşılayıp misafir ediyor. Gayemiz güzel memleketimizin yarınlarına hizmet etmek ve bu güzel memleketimizin yürekleri sevgiyle dolu insanını hiç bir zaman yalnız bırakmamak. Halkımızın güçlü desteği ile göreve geldiğimizde gerek hizmetlerimizle gerekse vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında yer alarak özlenen tabloyu oluşturacağız. Bunun sözünü veriyoruz.” dedi.

“‘Güçlü Bartın’ hedefimize hep birlikte ulaşacağız”

Akın açıklamasının devamında ise, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi hedefimiz ‘Güçlü Bartın’ ve bu doğrultuda projelerimiz hazır. İlimizde istihdam başta olmak üzere sanayiden sağlığa, turizmden tarıma kadar birçok alanda uygulayacağımız projelerin detaylarını halkımızla bir araya geldiğimiz toplantılarda anlatmaya devam ediyoruz. Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğumuz süre boyunca yerel ölçekli ancak çok büyük maliyet ve zaman gerektiren sorunlara projelerle çözüm ürettik. Oy kaygısına düşmeden, Bartın için atılması gereken her adımı kararlılıkla attık. Büyüyen ve gelişen Bartın’ımızın yarası haline gelmiş su sorununu çözdük. Doğalgazla havamızı, Bartın Atıksu Arıtma Tesisi ve İnkumu Atıksu Ön Arıtma ve Derin Deniz Deşarjı Projesi ile hem ırmağımızı hem de İnkumu sahilimizi kanalizasyondan kurtardık. İlimizin havası, suyu, ırmağı gibi tarihine ve kültürüne de sahip çıktık. Bartın’ı 2.2 milyar TL tutarında hizmet ve yatırımla donatırken belediyemizi gerek ekonomik yapısıyla gerekse personel ve araç-makine parkıyla ‘Güçlü Bartın’ hedefimize yakışır bir noktaya taşıdık. Bartın’ın yerel yönetimler düzeyindeki sorunlarını çözerken kenti gelecek yüzyıla hazırladık. Tüm bunları ekip ruhu ve ortak akıl bilinci ile hareket ederek başardık. İnsanlarımızı da mutlu günlerinde olduğu gibi zor günlerinde de  hiç yalnız bırakmadık. İmar konusunda ilimizin geleceği için elimizi taşın altına koyduk. Asla ama asla oy kaygısına düşmeden kararlılıkla gelecek yüzyıla hizmet edecek imar planını oluşturarak ilimizin önünü açtık. Şimdi hedefimiz büyüyen ve büyüdükçe güçlenen bir Bartın’da insanlarımızın refahını yükseltmek. İnancımızla, kararlılığımızla ve bizlere her zaman ‘Tam Destek’ diyerek gönülden bağlılığını ifade eden halkımızla el ele, omuz omuza yürüyecek ve ‘Güçlü Bartın’ hedefimize hep birlikte ulaşacağız. Bir kez daha söz veriyoruz; halkımızın, insanımızın ihtiyaç duyduğu her anda yanında yer alacağız. Ulaşılabilir olacağız. Vatandaşlarımız bizi gece gündüz arayabilecek. Kapılarımız her zaman olduğu gibi herkese açık olacak. Her fikre değer vereceğiz. Ortak akılla hareket edeceğiz. Görüş ayrımı yapmadan, ötekileştirmeden, bir ve iri olacağız. Güçlü Bartın’ı birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Akın 'Ulaşılabilir vekil olacağız'
Akın 'Ulaşılabilir vekil olacağız'
Akın 'Ulaşılabilir vekil olacağız'
Akın 'Ulaşılabilir vekil olacağız'