ALDATMAZ: 'BARTIN GÜCÜNÜ İKİYE KATLAYACAK'

AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz yoğun geçen seçim takviminin ardından artık sözün seçmende olduğunu ve Bartın halkının AK Parti'ye olan güvenini güçlü bir destekle sandığa yansıtacağını söyledi. Aldatmaz yaptığı açıklamada, 'Bartınlı hemşehrilerimiz kararını vermiş. Milletine hizmet üreten AK Parti'ye desteğini güçlü bir şekilde sandığa yansıtacak. Bartın iki milletvekili ile gücünü ikiye katlayacak.' Dedi.

ALDATMAZ: 'BARTIN GÜCÜNÜ İKİYE KATLAYACAK'

ALDATMAZ: “BARTIN GÜCÜNÜ İKİYE KATLAYACAK”

AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz yoğun geçen seçim takviminin ardından artık sözün seçmende olduğunu ve Bartın halkının AK Parti’ye olan güvenini güçlü bir destekle sandığa yansıtacağını söyledi. Aldatmaz yaptığı açıklamada, “Bartınlı hemşehrilerimiz kararını vermiş. Milletine hizmet üreten AK Parti’ye desteğini güçlü bir şekilde sandığa yansıtacak. Bartın iki milletvekili ile gücünü ikiye katlayacak.” Dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’daki seçim çalışmalarının sonuna yaklaştıklarını ve artık sözün seçmende olduğunu ifade ederken Bartın halkının AK Parti’ye olan güvenini rekor bir oyla sandığa yansıtacağını söyledi.

Bartın’ın AK Parti’ye sunacağı büyük destekle TBMM’de iki AK Partili milletvekili ile çok daha güçlü bir şekilde temsil edeceğini de sözlerine ekleyen Aldatmaz Bartın halkından siyasi görüş gözetmeksizin Bartın’ın geleceğini düşünerek oy vermelerini istedi.

Milletimizin kararı net

Aldatmaz yaptığı açıklamada, “Her günü dolu dolu geçen bir seçim sürecini geride bırakmak üzereyiz. Adaylığımızın açıklanmasının akabinde Bartın’ın dört bir yanında hemşehrilerimizle buluştuk. Gittiğimiz her noktada, sıktığımız her elde milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’mize ve AK Parti’nin tüm temsilcilerine olan güvenlerine şahit olduk. Ve bu süreçte gördük ki milletimizin kararı kesin ve net. AK Parti Bartın’da halkımızın güçlü desteği ile 2 milletvekili çıkaracak ve Ankara’da çok daha güçlü bir şekilde temsil edilecek. 14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığında ortaya çıkan zafer AK Parti ile birlikte Bartın’ın zaferi olacak.” dedi.

Halkımıza söz verdik

Bartın halkına söz verdiklerini ifade ederek açıklamasını sürdüren Aldatmaz, “Halkımızın bizlere olan güvenine ve güçlü desteğine yürekten inanıyoruz. Bizler geride bıraktığımız süreçte el ele, göz göze, gönül gönüle insanlarımıza yapacaklarımızı anlattık. Halkımız da bizlere beklentilerini aktardı. 21 yıldır Bartın’a kazandırılmış hizmet, eser ve yatırımları iki katına çıkarmak, şehrimizi Türkiye’nin yıldızı yapmak üzere halkımıza söz verdik. Bartınlı hemşehrilerimizin bu kritik seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye bugüne kadar verilmiş en güçlü desteği sunacağından eminiz. Türkiye Yüzyılı’nın inşası için, Türkiye Yüzyılı’nda Bartın’ın daha nice eser ve yatırımlara kavuşması için halkımız bir kez daha ve bu sefer çok daha güçlü bir destekle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye olan güvenini ortaya koyacak.” Şeklinde konuştu.

AK Parti vizyonunun temsilcileriyiz

Bartın’ın önünü açacak hizmetlere imza atmak üzere Bartın’da yaşayan her bir vatandaşın oyuna talip olduklarını söyleyen Aldatmaz, “Bartın’ın önünü açacak ve geleceğini aydınlatacak nice hizmete imza atmak üzere halkımızın desteğine talip olduk. İlimizin iki milletvekili ile TBMM çatısı altında temsil edilmesi son derece önemli. Şahsım ve Milletvekili Adayı kardeşimiz Sayın Turhan Kalaycı ile birlikte Bartın’ın önünü açacak, geleceğini aydınlatacak nice hizmete imza atmak üzere halkımızın desteğine talip olduk. Ve insanlarımızdan sandığa giderken, oylarını kullanırken başta ülkemizin ve şehrimizin geleceğini düşünerek tercihte bulunmalarını istedik. Çünkü biz AK Parti vizyonu ve misyonunun temsilcileriyiz. Çünkü bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde ilimize yegane hizmetler sunacak kadrolarız.” Dedi.

Bir değil birçok önceliğimiz var

Bartın’ın önünü açacak hedeflerini de sıralayan Aldatmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlimizi bölgesinde lider bir şehre dönüştürme hedefimizde bir değil birçok önceliğimiz var. Yapacak çok işimiz var. Bartın’ın Irmağı’nı dünya turizmine açmak, Filyos endüstri bölgesinin nitelikli işletmelerini Bartın’a taşımak, Kurucaşile’de ahşap yat ve tekne üretimi ile marka olmak istiyoruz. Amasr…

ALDATMAZ: 'BARTIN GÜCÜNÜ İKİYE KATLAYACAK'
ALDATMAZ: 'BARTIN GÜCÜNÜ İKİYE KATLAYACAK'
ALDATMAZ: 'BARTIN GÜCÜNÜ İKİYE KATLAYACAK'
ALDATMAZ: 'BARTIN GÜCÜNÜ İKİYE KATLAYACAK'