Akın seçim turlarına resmen başladı

Bartın Belediye Başkanlığından istifa ederek MHP'den 1. Sıra Bartın Milletvekili Adayı olan Cemal Akın, seçim turlarına resmen başladı. Bu kapsamda Amasra İlçesi, Şiremişçavuş ve Gecen Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelen Akın, 'Ülkemizin bekası ve elbette evladı olduğum Bartın'ımızın umut dolu yarınları için bugüne dek olduğu gibi bugünden sonrada halkımızın güç veren sevgisi ve desteği ile heyecan ve gayretle çalışmaya devam edeceğim' dedi.

Akın seçim turlarına resmen başladı

Bartın Belediye Başkanlığından istifa ederek MHP’den 1. Sıra Bartın Milletvekili Adayı olan Cemal Akın, seçim turlarına resmen başladı. Akın bu kapsamda Amasra İlçesindeki esnaf ve vatandaş ile  Şiremişçavuş ve Gecen Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde halkın sevgisi ve desteğinin kendisini onurlandırdığını ifade eden Akın “Bartın’a gecesiyle gündüzüyle hizmet ettiğim 14 yıllık Belediye Başkanlığı görevimden kentimizin en büyük sorunlarını çözmüş olmanın gururuyla istifa ettim. Bu istifamız kentimiz için atacağımız çok daha güçlü ve çok daha büyük adımların başlangıcı olacak. Belediye Binası önündeki törenimizin ardından vatandaşlarımızdan gelen binlerce mesaj ve binlerce telefonla Bartın halkının bu kararımızın destekçisi olduğunu mutluluk içinde gördük. Şehrimizin dört bir yanında, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde halkımızın sevgisi ve güvenine tekrar tekrar şahit olmak gücümüze güç katıyor. Her gün katlanarak çoğalan bu sevgi ve güven karşısında sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. Bartın’ın bir evladı olarak bizleri her defasında bağrına basan, Milletvekili Adaylığımı açıklamamın sonrasında şahsıma duydukları güveni ileten, destek mesajlarıyla ve gösterdikleri sevgiyle bizleri daha da onurlandıran Bartın halkına bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.
“Projelerimizle kentimizin çehresini değiştirdik”
Bartın için yorulmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğini kaydeden Cemal Akın “14 yıldır Belediye Başkanı olarak görev yaptığım dönemde Bartın için gecemizi gündüzümüze kattık. Projelerimizle kentimizin çehresini değiştirdik. Üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın her ihtiyacına cevap verdik. İyi günde kötü günde birlik olduk. Pandemi gibi tüm dünyayı etkileyen zor günleri de vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle büyük bir dayanışma içinde geçirdik. Bartın’ımız ve Bartın’da yaşayan her bir vatandaşımız için elimizden gelenle yetinmeyip daha fazlası için seferber olduk. Hayata geçirdiğimiz dev bütçeli projelerle kentin en önemli sorunlarına kalıcı çözümler ürettik. Ne pahasına olursa olsun havasını, suyunu, doğasını koruyarak atalarımızın kadim mirası Bartın’ımıza sahip çıktık. Bundan sonra da kentimizin dününe, bugününe ve yarınına sahip çıkmak boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

“Heyecan ve gayretle çalışmaya devam edeceğim”
Kendisine destek olanlara bir kez daha teşekkür eden Akın açıklamasının son bölümünde ise “Öncelikle ülkemizin bekası ve elbette evladı olduğum Bartın’ımızın umut dolu yarınları için bugüne dek olduğu gibi bugünden sonrada halkımızın güç veren sevgisi ve desteği ile heyecan ve gayretle çalışmaya devam edeceğim. Bir kez daha desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice güzel yarınlara” ifadelerinde bulundu.