Akın, Çağlayan'daki çalışmaları inceledi

Bartın'ın nostaljik piknik alanı olan Çağlayan, Bartın Belediyesi tarafından yeninden dizayn ediliyor.

Akın, Çağlayan'daki çalışmaları inceledi

Önceki yıllarda sele maruz kaldığı için çok fazla düzenleme çalışması yapılamayan Çağlayan Piknik Alanı, Bartın Belediyesi’nin yapacağı düzenleme ile şehrin gözde piknik alanlarında biri olacak. Rekreasyon çalışmaları başlatılan Çağlayan Piknik Alanı’nda yürüyüş yolları, istinat duvarı ve piknik masalarının zemini yapılıyor.  Sık sık alanı ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Başkan Cemal Akın yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.

Karaçay Piknik Alanının ardından Çağlayan Piknik Alanını ’da yeniden düzenleyerek çok daha güzel ve kullanışlı hele getireceklerini söyledi.

Akın açıklamasında “ Geçtiğimiz dönemde Karaçay Piknik Alanımızı yenileyerek halkımızın hizmetine sunmuştuk.  Büyük beğeni toplayan Karaçay Piknik alanımız her bahar ve yaz mevsimlerinde binlerce vatandaşımızı ağırladı. Yeni dönemde de bu projemize bir yenisi daha ekleyeceğiz.  Bartın’ın nostaljik piknik alanı olan Çağlayan Piknik Alanını gerçekleştireceğimiz rekreasyon çalışmaları ile özlenen haline kavuşturacağız.  4000 metrekare alana sahip piknik alanımızda zemin çalışmalarını tamamladık. Ekiplerimiz şuan da kayrak taşlarla yürüyüş yolu oluşturmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca piknik alanımızın istinat duvarları ile piknik masalarının zemini ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmaların ardından ise mangal yakma yerleri, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, çimlendirme gibi bazı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çağlayan 7’den 70’e her yaş kesiminden vatandaşımızın çok güzel vakit geçirebileceği bir piknik alanı olacak. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak bu projemizi de şehrimize kazandırmak istiyoruz” dedi.