Akın 'Bartınlıların Ankara'daki kalbi olacağız'

MHP'nin diğer adayı Sezai Hangişi'yle birlikte Bartın'da seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın 'Milletvekili olarak göreve başladığımızda ilimizi her alanda güçlendirecek yatırım ve hizmetlerle beraber halkımızın her ihtiyacında yanında yer alacağız. 50 yıllık siyasi hayatımızda ve 14 yıllık Belediye Başkanlığı görevimizde olduğu gibi vatandaşlarımızı bilhassa zor günlerinde asla yalnız bırakmayacağız. Bir telefon kadar yakınında olacağımız halkımızın gece-gündüz emrindeyiz' dedi.

Akın 'Bartınlıların Ankara'daki kalbi olacağız'

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın seçim çalışmaları dâhilinde il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve katıldığı davetlerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerle birlikte köy programlarında da Bartın’ı Ankara’da güçlü bir şekilde temsil edeceğini vurgulayan Akın “Bizim siyaset anlayışımızda her şey insanımız için. 50 yıllık siyasi hayatımızın her bölümünde ve 14 yıllık Belediye Başkanlığı görevimizin her anında insanlarımızla bir olduk. Vatandaşlarımızın dertlerine çare olmak için elimizden geleni yaptık. Zor günde hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmadık. Siyasi kimliğimiz ve 3 dönem görevde olduğumuz Belediye Başkanlığının da öncesinde bizim Bartın’a ait bir benliğimiz var. Bartın için hayallerimiz var. Bugüne kadar hangi makamda olduysak bizden hizmet bekleyen insanların partisini, görüşünü, kim olduğunu ve nereden olduğunu sorgulamadık. Vatandaşlarımızın isteğini emir bilip yerine getirmek için seferber olduk. Allah’ın izni ve halkımızın desteği ile Milletvekili olarak göreve geldiğimizde de Bartın’ı en iyi şekilde temsil edeceğimize söz veriyoruz. Bartın halkının Ankara’daki kalbi olacağız.  İnsanlarımızı bilhassa hastalık gibi zor durumlarında da asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

“Bartın halkının taleplerini biliyoruz”

Her fırsatta ‘Güçlü Bartın’ vurgusu yapan ve bu doğrultudaki hedeflerini de aktaran Akın “İlimizde ekonominin güçlenebilmesi, istihdam alanlarının oluşabilmesi noktasında siyasi olarak atılması gereken büyük adımlara ihtiyaç var. Biz istihdam olanakları sağlayacak sanayi tesisleri başta olmak üzere Bartın’ı her alanda güçlendirmeyi hedefleyen bir anlayışla göreve talip olduk. Siyasi alandaki tecrübe, bilgi ve birikimimizle ilimize hizmet etmek üzere yola koyulduk. Bartın halkının taleplerini, siyasilerden neler beklediklerini biliyoruz. Yıllardır halkımızla iç içe olarak, gönül gönüle vererek ve omuz omuza durarak bir olduk. Her ortamda halkımızı dinledik, sorunları ve talepleri not ettik. Bu tespitlerle Bartın’ın önünü açacak projelerin ve yatırımların da hazırlığını yaptık. Özellikle Belediye Başkanı olduğumuz dönemlerde yaptığımız çalışmalar Bartın’ın gelecek 50-100 yılına hizmet edecek çalışmalar oldu. İmar alanında yaptığımız çalışmalarla ilimizin geleceğini planladık. Şimdi İlimize güçlü bir elle sahip çıkmamız gerekiyor. Şimdi güçlü bir vizyonla bu şehri Ankara’da temsil etmemiz gerekiyor. Bizler halkımızın takdirleri ile göreve geldiğimizde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimize yine halkımızın huzurunda söz veriyoruz.” şeklinde konuştu.

“Bu kadim ilin güzel insanlarına hizmete adayacağız”

Kamuoyunda gördüğü destek için Bartın halkına teşekkürlerini de sunan Akın “İlimizin her bir bölgesinde vatandaşlarımızın sevgisine, desteğine bizzat şahit olmak bizleri onurlandırıyor. İnsanlarımızın bize sunduğu desteği asla karşılıksız bırakmayacağız. Her fırsatta, her ihtiyaçta halkımızın yanında yer alacağız. Sevgisini ve desteğini bizlere samimiyetle iletip gösteren halkımıza layık olmak için her dakikamızı kadim ilimize ve bu kadim ilin güzel insanlarına hizmete adayacağız.” dedi.

 

Akın 'Bartınlıların Ankara'daki kalbi olacağız'
Akın 'Bartınlıların Ankara'daki kalbi olacağız'
Akın 'Bartınlıların Ankara'daki kalbi olacağız'
Akın 'Bartınlıların Ankara'daki kalbi olacağız'